.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
چالش هاي عدم حضور نمايندگان گيلان در كميسيون كشاورزي؛
چه كسي صداي كشاورزان گيلان را فرياد خواهد زد ؟
شمال نيوز: با افتتاح نهمین دوره مجلس شورای اسلامی و عضو گيري کمیسیونهای مجلس و عدم حضور نمایندگان استان گیلان در کمیسیون تخصصی و پر از منابع اقتصادی کشاورزی ،آب و منابع طبيعي . انتقادات بحق وبسيار گسترده اي را به اشكال ...
چه كسي صداي كشاورزان گيلان را فرياد خواهد زد ؟

 شمال نيوز: با افتتاح نهمین دوره مجلس شورای اسلامی و عضو گيري  کمیسیونهای مجلس و عدم حضور نمایندگان استان گیلان در کمیسیون تخصصی و پر از منابع اقتصادی کشاورزی ،آب و منابع طبيعي . انتقادات بحق وبسيار  گسترده اي را به اشكال ذيل بدنبال داشت.

*چرا نمايندگان گيلان كه كشاورززاده هستند براي اين كميسيون ارزش قائل نشدند ؟

*چرا نمايندگان گيلان با تخصصهاي فني ومهندسي ترجيح دادند ژست اقتصادي به خود بگيرند ؟

*چرا عضويت در  كميسيون اقتصادي اينقدر براي نمايندگان مهم است ؟

*چه كسي صداي كشاورزان زحمتكش گيلان را بايد در كميسيون كشاورزي فرياد بزند ؟

*در حالي كه كشور در مشكلات عديده اجتماعي بسر مي برد چرا اين كميسيونها طرفدار ندارند ؟

 اين در حاليست كه رييس مجمع نمايندگان گيلان در آن زمان  اظهار مي داشت :نمايندگان در عضو گيري باهم هماهنگي نداشتند و در شش ماه آينده حضور يك يا دو نماينده در كميسيون كشاورزي فراهم مي شود .

اما  آقاي دكتر احمد توكلي از چهرهاي شاخص  ونماینده ۴دوره مجلس شوراي اسلامي بر اين اقدام نمايندگان چنين  پاسخ داد .یک دلیل را بی اطلاعی نمایندگان دانست و دلیل دیگر را مزایای برخی کمیسیون ها خواند و گفت: اولین علت این است که برخی از نماینده‎‎های جدید، ‎شأن کمیسیون‎ها را در ساختار مجلس نمی‎دانند. به‎عنوان مثال من با بعضی از دوستان صحبت کردم و گفتم که کمیسیون اجتماعی که شما تمایل به عضویت در آن ندارید، تمام قوانین و عملکرد بیمه‎ها، تأمین اجتماعی، وزارت کار و قوانین استخدامی در آن بررسی می‎شود و کسی که تحصیلات و تخصصی در این زمینه دارد جایگاهش این کمیسیون است و همین بی‎دقتی‌هاست که باعث تضعیف ‎شأن برخی از کمیسیون‎ها شده است. علت دیگر اینکه متأسفانه جاذبه‎‎هایی در میان است که به‎ نظر من جاذبه‎‎های رحمانی نیست و به همین دلیل است که بعضی از نمایندگان به‎دنبال سفر‎‎های خارجی برای کسب تجربه هستند و یا برخی دیگر تمایل به عضویت در کمیسیون‎‎های صنایع و یا انرژی دارند تا منابع مالی را به حوزه انتخابیه خود سرازیر کنند. متأسفانه این عملکرد ناشی از ديدگاه برخی از نمایندگان است که ملی نیست و فقط مسائل و مشکلات حوزه انتخابیه خود را مدنظر دارند.

اين انتقادات به مشام برخيها خيلي بد نشست و واكنشهايي را هم به دنبال داشت وازسوي  برخي سايتها توجيه شد .تا ا ينكه آقاي محمود شكري از نمايندگان گيلان در كميسيون اقتصادي سه ماه بعداعتراف كرد كه نمايندگان گيلان در انتخاب كميسيونها دور خوردند و هيچ جايگاهي در اين كميسيونها ندارند .

 من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم

 تو خواه از سخنم پندگیر و خواه ملال

ما اعقتاد داريم وقتي در اين استان مشكلات فني  هم وجود دارد نمونه در همين شهر رشت پل جانبازان بنا بر محاسبات غير فني بهم نرسيد -در شهر فومن پل منتهي به فومن و صومعه سرا برعكس ساخته شد - فلان سد  ترك خورد-بجهت اشكال فني در جاده ها فلان تصادف رخ داد و جان هموطنان مان را گرفت  - بارندگی چند ساعته در استان بارش یا وارش سیل جاری میکند  و......علتش اينه كه مهندسين سازه ما دارن  تصميمات اقتصادي ميگيرن و بعد ميبينيم تورم -فشار اقتصادي -افزايش بهاء اجاره مسكن و... شايد هم  اقتصاددانان ما در حال  ساخت وساز باشند  .اگر نظارت عالمانه  صورت ميگرفت چنين مشكلاتي بوجود نمي آمد و ناظر هم بايد داراي فن ،تخصص وتجربه  باشد .حضور يك نماينده با تحصيلات مهندسي (عمران -برق -مكانيك و...) در كميسونهاي اقتصادي -برنامه بودجه و محاسبات و ..... از آن نماينده يك نماينده غير متخصص مي سازد يعني يك نماينده با تحصيلات  ليسانس حسابداري يا اقتصاد  در كميسون اقتصادي  آنقدر مي تواند موثر باشد كه يك دكتري مهندسي مكانيك  نتواند  در مقابلش عرض اندام كند .چرا ؟چون آن مهندس  نخواسته در جاي خود باشد  .

به موعد جابجايي اعضاء كميسيونهاي مجلس نزديك هستيم اميدواريم ۱۳نماينده گيلان در مجلس شوراي اسلامي يك بازنگري كلي داشته باشند و حضور حداقل دو نفر در كميسيون كشاورزي و يك نفر در كميسيون صنايع و معادن و اين ترافيكي كه  در  حال حاضر در كميسيون اقتصادي  از حضور ۴۰٪ نمايندگان گيلان وجود دارد روان شود تا در ايفاي كليه  مطالبات تمامي  شهروندان گيلان قصوري صورت نپذيرد .

در نهايت اميدوارم سايتها -وبلاگها و بازديدكنندگان بجاي عكس العمل نشان دادن به اين انتقاد سازنده،  درصورت داشتن  ارتباط با هر يك از  نمايندگان محترم گيلان آنان را  توجيه نمايندكه تكليف اين كميسيون را مشخص كنند . و فني تر  -تخصصي تر ويا حرفه اي تر عمل نمايند.

در غير اينصورت بنده  يك سوال دارم :اگر آقاي دكتر ثابت قدم شهردار جديد کلانشهر رشت  با تحصیلات دكتراي مهندسی شهرسازي ،  رییس سازمان امور اقتصادی ودارائی استان گیلان میشد، اولین چیزی که در ذهن شما متبادر میشد چه بود ؟
  
میثم روحی -مهر ۹۱


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();
نظرات خوانندگان :

فرقانی 6 مهر 1391
سلام و درود خدا بر " حاج حسین نیاز آذری " که نام مازندران را در این کمسیون زنده نگه داشته است .
دیگر نماینده های شمال کشور باید از ایشان درس مردانگی را بیاموزند .
نا شناس 6 مهر 1391
دلت خوشه ها شمال؟/؟ مگه با حقوق ماهي دو و نيم مي شه زندگي كرد؟؟؟ آره ديگه.
نا شناس 6 مهر 1391
شما گیلانی ها چندان ناراحت نباشید! چون در مازندران هم که قطب کشاورزی است نماینده ای جزء ظاهرآ یک نفر کسی دیگر عضو کمیسون کشاورزی نیست!
علی - بندپی غربی 6 مهر 1391
باسلام واحترام خدمت همه . می خواستم بگم برای اینکه ازکشاورزان وکشاورزی دفاع بشود نیازی نیست که نماینده حتما" درکمسیون کشاورزی باشد ، همانطوردرخصوص موضوعات دیگرنیزاینچنین هست . باید نماینده نماینده ای توانمند وقابل باشد که بحمدالله این ویژگیها در آقای نیازآذری مشهود می باشد یعنی اگرآقای نیازآذری عضوکمسیون کشاورزی هم نبودند به شایستگی ازموضوع دفاع میکردند
مطهری - املش 6 مهر 1391
تا آنجا که بیاد دارم آقای رهبری املشی رئیس مجمع نمایندگان کیلان در دوره های چهارم و پنجم نمایندگی مجلس با سمتهای نائب رئیس و رئیس کمسیون برنامه و بودجه فعالیت داشته ودارای تجارب ارزشمندی است . ضمن اینکه وی از منتقدین جدی عدم اقبال نمایندگان گیلان به کمسیون کشاورزی بوده و همواره پیگیر مطالبات کشاورزان چایکار و بیان نارسائیهای صنعت چای کشور ومشکلات کشاورزان برنجکار بوده و هست .
مطهری - املش 7 مهر 1391
این ساده اندیشی است که بگوئیم متولیان وزارت جهاد کشاورزی از اوضاع اسفناک صنعت چای کشور و دیگر اقلام کشاورزی استان منجمله وضعیت برنج مطلع نیستند جناب آقای وزیر و معاونان ایشان در امورات چای - برنج از وضعیت روبه اضمحلال این دومحصول مطلع هستند ولی بدلیل نداشتن برنامه ریزی مناسب قادر به از بین بردن مشکلات و نارسائیها ی بخش کشاورزی نبوده وهمین امر باعث شده برنج و چای خارجی در استانهائی که به قطب کشاورزی مشهورند به وفور یافت می شود .
کشاورز زاده 8 مهر 1391
• روزگار عجیبی است !!!
کوکب خانم دیگر زن پاکیزه و پاکدامنی نیست ،ریزعلی فداکار دیگر فداکاری نمی کند ، چوپان دروغ گو دیگر دروغ نمی گوید واقعاً روزگار عجیبی است !
نماینده مجلس دیگر قانونگذاری نمی کند ،وزیر دیگر کار وزارت را انجام نمی دهد ،مدیران صف و ستاد دیگر کار مدیریتی انجام نمی دهند . چرا؟؟؟؟؟
چون نماینده به فکر کار شخصی و انتصابات حوزه اسحفاظی خودش است ، وزیر به دنبال این است که استیضاح نشدن خودش از طرف نماینده گان است ، مدیران استانی و شهرستانی به فکر باج دان نماینده و... که برای حفظ و بقای خود در تلاش هستند و تمام وظایف ذاتی خود را فراموش کرده اند ، کارمندان دستگاهها به دنبال رانت های حاشیه ای هستند و همه و همه به دنبال دور زدن قانون هستند و قانون را زیر پا می گذرانند ، واقعاً روزگار عجیبی است .

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.014 seconds.