تعدادي از روزنامههاي امروز گيلان به دليل افزايش هزينه پستي از ارسال نشريات خود در داخل و خارج از استان خودداري كردند.
عضو شوراي مركز خانه مطبوعات گيلان از افزايش هزينه پستي ابراز نارضايتي كرد.
به گزارش شمال نیوز به نقل از فارس ، رضا احمدي سراواني اظهار داشت: با افزايش شديد هزينههاي پست با مشكلات زيادي مواجه ميشويم و اين امر موجب ميشود تا روزنامه به موقع در اختيار مشتركان قرار نگيرد.
وي با اشاره به اينكه از صبح امروز بسياري از روزنامهها از ارسال نشريات خود خودداري كردند، افزود: تا ديروز هزينه ارسال نشريه در داخل شهري 15 تومان بود ولي امروز به 110 تومان افزايش پيدا كرده است.
مدير مسئول روزنامه خزر ادامه داد: همچنين هزينه ارسال روزنامه از طريق پست به شهرستانها 25 تومان بود كه امروز به 170 تومان افزايش يافته است.
وي افزايش هزينه پست را براي نشريات مقرون به صرفه ندانست و خاطرنشان كرد: اين كار موجب ميشود تا نتوانيم در امر اشاعه اطلاعرساني فعالتر شويم.
احمديسراواني افزايش هزينه پست را مانعي در راه اطلاعرساني عنوان كرد و گفت: اين افزايش به مشتركان نيز آسيب ميزند.
وي با تصريح بر اينكه افزايش هزينه پست براي نشريات و مشتركان غيرقابل تحمل است، از مسئولان امر خواست تا در اين زمينه تجديد نظر كنند كه در ارسال نشريه وقفه ايجاد نشود.
همچنين بر اساس پيگيري خبرنگارما در زمينه افزايش نرخ هزينههاي پستي، مشخص شده كه از سال 83 تاكنون هزينه پست افزايش نداشته است و اين افزايش از طرف وزارتخانه مربوطه بوده و بهزودي توسط روابط عمومي شركت پست ايران نرخهاي جديد پستي اعلام ميشود..
استفاده از اين خبر فقط با ذكر نام شمال نيوز مجاز مي باشد .
ایمیل مستقیم : info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
working();