.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
12 آبان‌ماه سخنراني پدر شهيد فهميده در يادواره شهداي دانش‌آموزي نکا
12 آبان‌ماه سخنراني پدر شهيد فهميده در يادواره شهداي دانش‌آموزي نکا



مسئول بسيج فرهنگيان و دانش‌آموزي سپاه كربلاي مازندران گفت: پدر شهيد حسين فهميده 12 آبان‌ماه در يادواره شهداي دانش‌آموز نكا سخنراني مي‌كند.

به گزارش شمال نیوز به نقل از خبرگزاري فارس از ساري، محسن نجيب‌زاده ظهر شنبه در ديدار جمعي از بسيجيان پسر دانش‌آموزي مدارس مازندران با نماينده ولي فقيه در مازندران اظهار داشت: پدر شهيد حسين فهميده 12 آبان‌ماه در يادواره شهداي دانش‌آموز نكا سخنراني مي‌كند.
وي با اشاره به اينكه بسيجيان دانش‌آموز مازندران در جنگ نرم و فضاي سايبري حضور فعال دارند، بيان داشت: در حوادث بعد از انتخابات 40 نفر از دانش‌آموزان بسيجي مازندران با فيلترشكني به فضاي مجازي سايت‌ها وارد شدند و در برابر پيا‌م‌هاي اهانت‌آميز آنها پيام‌هاي ديني و اسلامي وارد كردند.
مسئول بسيج فرهنگيان و دانش‌آموزي سپاه كربلاي مازندران با بيان اينكه شوراي سايبري بسيج فرهنگيان و دانش‌آموزي سپاه كربلاي مازندران تشكيل شده است، خاطرنشان كرد: اين شورا شامل دانش‌آموزان و جوانان 12 تا 22 ساله هستند.
وي با اعلام اينكه تغيير و تحول در درس آمادگي دفاعي در دستور كار اين نهاد قرار دارد، گفت: اين كتاب مربوط به دهه اول انقلاب است كه بايد با رويكرد جنگ دشمن كه به تعبير مقام معظم رهبري از جنگ سخت به نرم تبديل شده است، باشد كه در همين راستا كتابي در حوزه تهديدات جنگ و نرم تهيه شده است.
نجيب‌زاده ادامه داد: در بحث بازي‌هاي رايانه‌اي نيز امسال نرم افزار لانه شيطان دو را طراحي كرديم كه اين نرم افزار در قالب يك پازل است.
وي افزود: در اين پازل تراشه‌اي از اطلاعات فوق سري وجود دارد كه توسط نيروهاي داخلي به دست مي‌آيد و در مسير متوجه مي‌شوند كه بخشي از اين اطلاعات اين پازل نيست كه با تاكتيك‌هاي اين اطلاعات دوباره به دست مي‌آيد.
نجيب‌زاده با اشاره به اينكه سال گذشته نيز نرم‌افزار لانه جاسوسي يك طراحي شده بود، اظهار داشت: اين نرم‌افزار در اختيار بسيج دانش‌آموزي مدارس قرار مي‌گيرد.
رئيس سازمان بسيج مسئول بسيج فرهنگيان و دانش‌آموزي سپاه كربلاي مازندران در حاشيه اين ديدار در جمع خبرنگاران از عضويت220 هزار دانش‌آموز بسيجي در استان مازندران خبر داد و تصريح كرد: 21 هزار فرهنگي بسيجي نيز در استان فعاليت دارند.
وي با اشاره به فعاليت 32 كانون بسيج فرهنگيان، 36 حوزه بسيج دانش‌آموزي بيان داشت: بيش از 2 هزار واحد مقاومت در مقطع ابتدايي، راهنمايي و دبيرستان فعال است.
نجيب‌زاده با اعلام اينكه امسال واحد بسيج دانش‌آموزي براي مقطع ابتدايي به نام اميدان آغاز به كار كرده است، گفت: در 30 درصد از مدارس ابتدايي اين واحد راه‌اندازي شده است.

* 3000 نخبه بسيج دانش‌آموزي در مازندران شناسايي شد
وي با اشاره به شناسايي 3 هزار نخبه بسيج دانش‌آموزي در مازندران افزود: اين گروه در قالب مقابله با تهديدات نرم در محيط مجازي و سايبري فعاليت دارند.
نجيب‌زاده ادامه داد: آموزش‌هاي بصيرت ديني نيز به اين دانش‌آموزان داده شد.
وي وجود دانش‌آموزان مولف، نخبه ورزشي و برتر در جشنواره‌هاي فرهنگي را از ويژگي‌هاي اين طرح برشمرد.
مسئول بسيج فرهنگيان و دانش‌آموزي سپاه كربلاي مازندران با اشاره به سند چشم‌انداز 20 ساله كشور بيان داشت: نخبه‌پروري از اهداف اين سند براي بسيج سازندگي است كه بايد از نظر ورزشي، علمي و اي تي سرآمد باشد.
وي در پايان توجه به معارف قرآني را از ديگر اهداف بسيج فرهنگيان و دانش‌آموزي برشمرد.


استفاده از اين خبر فقط با ذكر نام شمال نيوز مجاز مي باشد .
ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.01 seconds.