.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
خبر ترور فرمانده نیروی دریایی سپاه کذب است + جزئیات
روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد خبر منتشرشده درباره ترور سردار علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه، صحت ندارد و کاملاً کذب است.
خبر ترور فرمانده نیروی دریایی سپاه کذب است + جزئیات

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شایعه منتشرشده درباره ترور سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه را تکذیب کرد و آن را بخشی از جنگ روانی یک اکانت وابسته به رژیم صهیونیستی دانست که پیش‌تر نیز ادعاهای مشابهی را مطرح کرده بود.


به گزارش شمال نیوز، عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد خبر منتشرشده درباره ترور سردار علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه، صحت ندارد و کاملاً کذب است.

 

در اطلاعیه منتشرشده از سوی سپاه نیوز آمده است که رویکرد شایعه‌پراکنی اکانت موسوم به «ترور آلارم» در موضوعات امنیتی و نظامی مسبوق به سابقه بوده و پیش از این نیز ادعاهای نادرستی از جمله درباره ترور سردار قاآنی مطرح کرده بود.

 

سپاه این اکانت را وابسته به رژیم صهیونیستی و بخشی از عملیات روانی موساد معرفی کرده و تأکید کرده است که این‌گونه خبرسازی‌ها در شرایطی صورت می‌گیرد که فضای منطقه‌ای تحت تأثیر تحرکات نظامی و جنگ روانی قرار دارد.

 

در این اطلاعیه تأکید شده است که هدف از انتشار چنین شایعاتی، ایجاد التهاب روانی و تأثیرگذاری بر افکار عمومی است.

 

نیروی دریایی سپاه پاسداران نیز اعلام کرد : هیچ‌گونه حمله پهپادی به مقرهای نیروی دریایی سپاه در هرمزگان رخ نداده و همچنین هیچ ساختمانی وابسته به این نیرو دچار تخریب نشده است. اخبار منتشرشده در این‌باره فاقد اعتبار بوده و افکار عمومی اطلاعات مربوط به حوادث را صرفاً از مجاری رسمی و معتبر دنبال کنند.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.008 seconds.