.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
ترامپ برای مقابله با چین ائتلاف تشکیل می‌دهد
نشریه پولیتیکو اعلام کرد که ترامپ امروز جمعه ائتلافی را با حضور سنگاپور، استرالیا، ژاپن، کره جنوبی و همچنین رژیم صهیونیستی برای مقابله با چین در حوزه مواد معدنی و هوش مصنوعی تشکیل می‌دهد.
ترامپ برای مقابله با چین ائتلاف تشکیل می‌دهد

به گزارش شمال نیوز، نشریه پولیتیکو اعلام کرد که دولت دونالد ترامپ برای مقابله با کنترل چین بر مواد معدنی حیاتی و قدرت رو به رشد آن به عنوان یک مرکز هوش مصنوعی، ائتلاف تشکیل می‌دهد.

 

این نشریه آمریکایی مدعی شد که دولت ترامپ قصد دارد به این منظور امروز جمعه ائتلافی را با حضور کشورهای سنگاپور، استرالیا، ژاپن، کره جنوبی و همچنین رژیم صهیونیستی ایجاد کند.

 

هدف از تشکیل این ائتلاف، کاهش وابستگی غرب به منابع و زنجیره‌های تأمین تحت سلطه چین و ایجاد ساختاری مستقل برای تولید فناوری‌های پیشرفته عنوان شده است.

 

بر اساس این گزارش، کشورهای عضو ائتلاف آمریکایی بر اساس نقش محوری در تولید مواد معدنی و ظرفیت صنعتی انتخاب شده‌اند. استرالیا و ژاپن به عنوان بازیگران اصلی در بازار عناصر نادر، کره جنوبی و سنگاپور با حضور شرکت‌های پیشرفته در حوزه نیمه‌رساناها و هوش مصنوعی و رژیم صهیونیستی با فناوری‌های دفاعی و هوش مصنوعی در این ساختار جای گرفته‌اند.

 

پولیتیکو در گزارش خود همچنین به این موضوع اشاره کرده که دولت ترامپ قصد دارد دامنه این ائتلاف را در آینده نزدیک گسترش دهد.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.01 seconds.