.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
تاکید استاندار گیلان بر مدیریت منابع آب واحیای هویت محلات تا شرکت در خاکسپاری مسعودی
استاندار گیلان دیروز و امروز در نشست با اعضای مجمع نمایندگان‌ گیلان و معاون امور استان‌های سازمان پدافند غیرعامل کشوربر ضرورت مدیریت منابع آبی تاکید کرد و از حل مشکلات مسکن خانواده های ایثارگران گفت و ضمن تاکید بر احیادی هویت محلات در مراسم خاکسپاری «ناصر مسعودی» خواننده پرآوازه گیلانی حضور یافت و در ادامه بخش دندانپزشکی و فیزیوتراپی بیمارستان ولیعصر رشت را افتتاح کرد.
تاکید استاندار گیلان بر مدیریت منابع آب واحیای هویت محلات تا شرکت در خاکسپاری مسعودی

به گزارش شمال نیوز، استاندار گیلان در نشست با اعضای مجمع نمایندگان گیلان که با هدف بررسی وضعیت بارندگی، مدیریت منابع آب و برنامه‌ریزی برای احیا و لایروبی آب‌بندان‌ها برگزار شد، گفت: با توجه به کاهش بارندگی‌ها و ضرورت مدیریت منابع آب، احیای آب‌بندان‌ها شتاب می‌گیرد.

 

هادی حق‌شناس با اشاره به کاهش بارش‌ها در ماه‌های اخیر اظهار کرد: کاهش محسوس بارندگی در نقاط مختلف استان گیلان، ضرورت برنامه‌ریزی دقیق‌تر و مدیریت متمرکز منابع آبی را بیش از گذشته برجسته کرده‌است.

 

وی با تاکید بر اهمیت هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی برای حفظ پایداری منابع آب بیان کرد: مدیران مرتبط باید با رصد مستمر شرایط و اجرای طرح‌های پیشگیرانه، از بروز مشکلات احتمالی در بخش‌های کشاورزی، تأمین آب شرب و محیط زیست جلوگیری کنند.

 

عالی ترین مقام اجرایی گیلان با بیان اینکه پایش لحظه‌ای رودخانه‌ها و مخازن سدهای استان در دستور کار قرار دارد اضافه کرد: تیم‌های تخصصی موظفند گزارش‌های دوره‌ای و دقیق از وضعیت کم‌بارشی ارائه دهند تا تصمیمات لازم در زمان مناسب اتخاذ شود.

 

تاکید استاندار گیلان بر مدیریت منابع آب واحیای هویت محلات تا شرکت در خاکسپاری مسعودی

 

وی همچنین با اشاره به نقش آب‌بندان‌ها در ذخیره‌سازی آب‌های سطحی و تامین نیازهای کشاورزی اظهار کرد: آب‌بندان‌ها سرمایه‌های راهبردی استان هستند و احیا و لایروبی آن‌ها، به‌ویژه در دوره‌های کاهش بارندگی، از محوری‌ترین برنامه‌های مدیریت پایدار منابع آب به شمار می‌آید.

 

حق‌شناس بیان کرد: آب‌بندان‌ها ظرفیت ذخیره‌سازی میلیون‌ها مترمکعب آب را دارند و فرمانداری‌ها مکلفند با استفاده از ظرفیت‌های محلی، دهیاری‌ها و مشارکت مردمی، روند احیا و لایروبی این سازه‌ها را با سرعت بیشتری دنبال کنند؛ اقدامی که نقش تعیین‌کننده‌ای در کاهش تنش آبی و تأمین آب مورد نیاز شالیزارهای استان دارد

 

رفع مشکلات مسکن خانواده‌های شهدا و ایثارگران در اولویت است

 

استاندار گیلان در نشست بررسی واگذاری زمین و پی‌گیری حل مشکلات مسکن خانواده های معظم شاهد و ایثارگر با تاکید بر لزوم توجه به حل مشکلات مسکن این خانواده‌ گفت: حل مشکلات اراضی و مسکن این قشر با جدیت در دستور کار استان قرار دارد و دستگاه‌های اجرایی موظف به پیگیری سریع و کامل این موضوع هستند.

 

هادی حق‌شناس با تاکید بر ضرورت رسیدگی فوری به مشکلات مسکن خانواده‌های شهدا و ایثارگران اظهار کرد: حل مسائل مربوط به اراضی و مسکن این قشر معزز در اولویت کاری استان قرار دارد و تمامی دستگاه‌های اجرایی موظفند با هماهنگی کامل و سرعت عمل، اقدامات لازم را انجام دهند.

 

وی با بیان اینکه خانواده‌های شهدا و ایثارگران شایسته بهترین خدمات هستند اضافه کرد: صیانت از حقوق قانونی این عزیزان وظیفه‌ای انسانی و اداری است و هیچ‌گونه تاخیری در روند رسیدگی به مطالبات آنان قابل قبول نیست.

 

او همچنین بر همکاری نزدیک دستگاه‌ها با بنیاد شهید و لزوم تسریع در فرایند واگذاری زمین و پیگیری مسائل مرتبط با مسکن تأکید کرد و خواستار برنامه‌ریزی دقیق برای رفع موانع موجود و تکمیل پرونده‌های باقی‌مانده شد.

 

در ادامه این نشست مدیران دستگاه‌های اجرایی گزارشی از آخرین وضعیت واگذاری اراضی و روند پیگیری مشکلات مسکن ارائه کردند و تصمیماتی برای تسهیل فرآیندها، رفع موانع اداری و تسریع در اتمام پرونده‌های معوق اتخاذ شد.

 

بسیج الگوی خدمت صادقانه و اعتمادآفرین در توسعه است

 

استاندار گیلان در ادامه برنامه‌های هشتم آذر در نشست همایش ملی بصیرتی به مناسبت هفته بسیج با تاکید بر نقش بسیج در توسعه و خدمات‌رسانی، آن را نمونه‌ای از خدمت صادقانه و اعتمادآفرین خواند و گفت: بسیج با حداقل هزینه و حداکثر اثرگذاری، بسیاری از مشکلات مردم را به سرعت حل می‌کند و می‌تواند الگوی مدیریت جهادی در دستگاه‌های اجرایی باشد.

 

تاکید استاندار گیلان بر مدیریت منابع آب واحیای هویت محلات تا شرکت در خاکسپاری مسعودی

 

حق‌شناس با تاکید بر نقش بسیج در توسعه و خدمات‌رسانی اظهار کرد: این نهاد مردمی با روحیه مخلصانه و پیش‌برنده، بسیاری از مشکلات مردم را بدون هزینه اضافی و به سرعت حل می‌کند و اعتماد اجتماعی را تقویت می‌کند.

 

وی با اشاره به اهمیت تفکر راهبردی و برنامه‌ریزی در اداره امور اضافه کرد: الگوگیری از روحیه بسیجی در مدیریت و پروژه‌های توسعه‌ای می‌تواند به پیشرفت و توسعه کشور کمک کند.

 

عالی‌ترین مقام اجرایی گیلان همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران بسیجی اظهار کرد: نسیم جهاد و همکاری مردمی دهه اول انقلاب هنوز هم می‌تواند مسیر توسعه استان را همراهی کند.

 

وی با تاکید بر استفاده بهینه از منابع موجود و ظرفیت‌های نیروهای بسیجی برای تکمیل پروژه‌ها اضافه کرد: یکی از مهمترین عناصر توسعه، اعتماد اجتماعی است و بسیج نقش کلیدی در ایجاد و تقویت این اعتماد دارد.

 

استاندار گیلان با بیان اینکه بسیاری از مشکلات ناشی از قصور در مدیریت داخلی دستگاه‌هاست اظهار کرد: با تقویت روحیه بسیجی و جهادی در دستگاه‌های اجرایی و استفاده از ظرفیت مردمی، می‌توان اعتماد مردم را جلب و مسیر توسعه استان را سرعت بخشید.

 

نشست استاندار گیلان با معاون امور استان های سازمان پدافند غیرعامل کشور

 

همچنین هادی حق شناس استاندار گیلان در نشستی با محمدعلی قمی معاون امور استان‌های سازمان پدافند غیرعامل کشور، راهبردهای تقویت تاب‌آوری زیرساخت‌های حیاتی و افزایش هماهنگی دستگاه‌های اجرایی استان مورد بررسی قرار گرفت و بر ضرورت اجرای برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقای آمادگی مدیریتی تأکید شد.

 

تاکید استاندار گیلان بر مدیریت منابع آب واحیای هویت محلات تا شرکت در خاکسپاری مسعودی

 

در این دیدار، آخرین وضعیت اجرای برنامه‌های پدافند غیرعامل در گیلان مورد بررسی قرار گرفت و بر ضرورت ارتقای هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و افزایش تاب‌آوری زیرساخت‌های حیاتی استان تأکید شد.

 

حق‌شناس در این نشست با اشاره به اهمیت پدافند غیرعامل در حفظ امنیت و استمرار خدمات‌رسانی گفت: گیلان با توجه به موقعیت جغرافیایی و تنوع زیرساختی، نیازمند توجه ویژه به ملاحظات پدافندی و اجرای برنامه‌های پیشگیرانه است.

 

همچنین محمدعلی قمی معاون امور استان‌های سازمان پدافند غیرعامل کشور نیز در این نشست ضمن قدردانی از اقدامات انجام‌ شده در استان، بر آمادگی سازمان پدافند غیرعامل برای حمایت از طرح‌های استانی و تقویت ظرفیت‌های مدیریتی و آموزشی دستگاه‌ها تاکید کرد.

 

تشییع هنرمند نام‌آشنای گیلانی با حضور استاندار

 

مراسم تشییع پیکر هنرمند نام‌آشنای گیلانی، مرحوم ناصر مسعودی، با حضور استاندار گیلان، جمعی از مسئولان، هنرمندان و مردم قدرشناس استان برگزار شد و حاضران با ادای احترام، یاد و خدمات فرهنگی این چهره ماندگار را گرامی داشتند.

 

حق شناس در این مراسم با بیان تسلیت به خانواده مرحوم مسعودی، از تلاش‌ها و خدمات ارزنده این هنرمند پرآوازه را در عرصه‌های مختلف فرهنگی استان قدردانی کرد و یاد و خاطره وی را گرامی داشت.

 

ناصر مسعودی خواننده‌ بزرگ و مردمی گیلان و ایران، متولد پنجم فروردین ۱۳۱۴ در محله‌ صیقلان رشت بود که پس از چند ماه بیماری و بر اثر کهولت سن درگذشت؛ مسعودی که بیش از هفت دهه از عمر خود را وقف پاسداشت موسیقی گیلان کرد، با آثاری چون اسب سفید، خوشه برنج، تی عید ترا مبارک، گل شقایق، آب‌طلا، گول لاله ول بیگفته و ده‌ها ترانه ماندگار، هویت گیلان را در سراسر ایران و جهان طنین‌انداز کرد.

 

او بیش از ۲۰۰ ترانه فاخر در کارنامه هنری خود ثبت کرد و در کنار احمد عاشورپور و فریدون پوررضا، از سه چهره شاخص موسیقی فولکلور گیلان بود.

 

دستور استاندار گیلان برای استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای مقابله با تنش آبی

 

استاندار گیلان عصر یکشنبه در نشست مقابله با کم آبی با بیان اینکه بر اساس پیش بینی هواشناسی بارندگی در استان در فصل زمستان خوب خواهد بود، اظهار کرد: اگر پیش‌بینی بارندگی گیلان در بهار سال آینده نیز طبیعی باشد دچار مشکل کم آبی در فصل کشت و کار نخواهیم بود.

 

حق شناس با تاکید بر لزوم احیاء آب بندان ها و بهره گیری از ظرفیت آنها در استان اظهار کرد: گیلان دارای ۹ هزار هکتار آب بندان است که می توان در فصل پاییز برای پرورش ماهی و بعد از آن به منظور آب کشاورزی استفاده کرد.

 

عالی‌ترین مقام اجرایی گیلان با بیان اینکه استان متبوع خود دارای ۲۳۸ هزار هکتار زمین شالیزاری است که ۱۷۰ هزار هکتار از شالیزارها از سدسفیدرود آب دریافت می‌کنند، اضافه کرد: گیلان فرونشست زمین ندارد و ذخایر آبی در استان خوب است اما این موضوع به مفهوم این نیست که چاه احداث کنیم.

 

وی اظهار کرد: سهم حق آبه استان از سوی دستگاه های مربوطه باید پیگیری شود و آب منطقه ای و جهاد کشاورزی نامه ای در این ارتباط آماده کنند.

 

کاهش آسیب‌های اجتماعی با احیای هویت محلات

 

همچنین استاندار گیلان در جلسه ستاد بازآفرینی شهری با تأکید بر ضرورت رسیدگی جدی به محلات محروم رشت گفت: بهره‌گیری از ظرفیت‌های بافت‌های قدیمی مستلزم آغاز بدون تعلل طرح‌های نوسازی و رفع ناهماهنگی‌های مدیریتی است و احیای هویت محلات می‌تواند به کاهش آسیب‌های اجتماعی بیانجامد.

 

حق‌شناس اظهار کرد: محلات محروم و بافت‌های قدیمی رشت دارایی‌های ارزشمند شهری هستند که می‌توانند به موتور محرک توسعه تبدیل شوند اما نبود مدیریت یکپارچه و اجرای ناقص طرح‌ها موجب شده این ظرفیت‌ها مورد استفاده قرار نگیرد.

 

وی با اشاره به محدوده میدان شهدای ذهاب رشت به‌عنوان «فضایی نوستالژیک و هویت‌ساز» افزود: تکمیل و ساماندهی مناسب این بافت می‌تواند آن را به یک مزیت مهم فرهنگی و اجتماعی برای شهر تبدیل کند، اما نیمه‌تمام ماندن طرح‌ها، این فرصت را به چالش تغییر داده است.

 

استاندارگیلان با بیان اینکه قانون‌گذار برای نوسازی بافت‌های فرسوده مشوق‌هایی همچون افزایش تراکم و تسهیلات ویژه پیش‌بینی کرده، گفت: اختیارات کافی به استانداران و مدیران حوزه شهرسازی داده شده و هیچ بهانه‌ای برای عدم اقدام وجود ندارد؛ اگر دستگاه‌ها از این ظرفیت‌های قانونی آگاه باشند، می‌توان اقدامات موثری در حوزه بازآفرینی شهری انجام داد.

 

حق‌شناس بر لزوم احصای مشکلات محلات محروم توسط فرمانداران تأکید کرد و افزود: این مدیراان باید مسائل مربوط به بافت‌های فرسوده شهرستان‌ها را جمع‌بندی و در صورت عدم امکان حل مسائل در سطح شهرستان، در جلسات استانی مطرح کنند.

 

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست تخصصی در دهه سوم آذرماه گفت: این جلسه با حضور مدیران مرتبط برگزار می‌شود و هدف آن دستیابی به جمع‌بندی دقیق از مسائل محلات و بافت‌های فرسوده است.

 

استاندارگیلان همچنین با بیان اینکه وزارت کشور بر همکاری شهرداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی در اجرای طرح‌های بازآفرینی شهری تأکید دارد، افزود: احیای هویت تاریخی و فرهنگی محلات می‌تواند در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش مؤثری ایفا کند.

 

حق‌شناس با قدردانی از همراهی دستگاه‌های اجرایی استان خاطرنشان کرد: گیلان ظرفیت اجرای طرح‌های بزرگ نوسازی شهری را دارد و با هماهنگی بیشتر، می‌توان چهره بسیاری از محلات را متحول کرد.

 

افتتاح بخش های دندانپزشکی و فیزیوتراپی بیمارستان تخصصی ولی‌عصر رشت

 

همزمان با ایام گرامیداشت روز نیروی دریایی و با حضور استاندار گیلان، بخش‌های دندانپزشکی و فیزیوتراپی بیمارستان تخصصی حضرت ولی‌عصر (عج) رشت روز یکشنبه به بهره‌برداری رسید.

 

تاکید استاندار گیلان بر مدیریت منابع آب واحیای هویت محلات تا شرکت در خاکسپاری مسعودی

 

بخش‌های جدید دندانپزشکی با ۶ یونیت و فیزیوتراپی با ۱۱ تخت پیش از ظهر امروز (یکشنبه) با حضور هادی حق‌شناس استاندار گیلان در بیمارستان حضرت ولی‌عصر (عج) رشت افتتاح شد و بدین ترتیب ظرفیت ارائه خدمات درمانی به کارکنان نیروهای مسلح، خانواده‌های آنان و عموم مردم استان افزایش یافت.

 

استاندار گیلان در این مراسم با اشاره به ضرورت توسعه زیرساخت‌های درمانی استان گفت: ارتقای کیفیت خدمات پزشکی و افزایش توان ارائه خدمات تخصصی در مراکز درمانی، به‌ویژه مراکز وابسته به نیروهای مسلح، از اولویت‌های دولت در گیلان است و افتتاح این بخش‌ها گامی مؤثر در تحقق این هدف به شمار می‌رود.

 

بخش‌های تازه‌تأسیس دندانپزشکی و فیزیوتراپی بیمارستان حضرت ولی‌عصر (عج) در فضایی به مساحت ۴۸۰ مترمربع احداث و با اعتباری حدود ۴۰ میلیارد تومان تجهیز شده است.

 

با بهره‌برداری از این مجموعه‌ها، امکان ارائه خدمات تخصصی دندانپزشکی و فیزیوتراپی با سرعت، دقت و کیفیت بالاتر فراهم شده و دسترسی بیماران به خدمات درمانی استاندارد در رشت بهبود می‌یابد.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.011 seconds.