.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
رییس اتاق بازرگانی گرگان:
تولید کنندگان راضی به تعدیل نیرو نیستند/ تزریق های قطع چکانی مشکلی از تولید کنندگان استان حل نمی کند / تولید کنندگان گلستان با قبوض ۶ برابری برق و تهدید آمیز روبرو هستند
شمال نیوز: رییس اتاق بازرگانی گرگان گفت: ما باید بتوانیم با دست توانمند تولید کنندگان چرخ اقتصاد را بچرخانیم و تمام مسئولان باید بدانند که تولید کننده در این شرایط نیازمند حمایت جدی هستند.

به گزارش شمال نیوز، « امیر یوسفی »اظهار کرد: خوشبختانه در جنگ ۱۲روزه  دیدیم که بخش خصوصی تمام توان خود را گذاشتند  تا کمبودی در کشور احساس نشود.

 

تولید کنندگان راضی به تعدیل نیرو نیستند

 

وی افزود: ما برای شرایط فعلی نیازمند قوانین جدید برای رفع موانع و مشکلات تولیدی و اقتصادی هستیم .

 

وی ادامه داد: سامانه های ایجاد شده به جای آنکه تسهیل کننده باشد بیشتر مشکل ایجاد کرده  و دولت و مسئولان و نمایندگان مجلس باید وضعیت سامانه را تسهیل کند و تولید کننده مدام  سرگرم ثبت در سامانه ها نشوند

 

رییس اتاق بازرگانی گرگان اظهار کرد: تامین سرمایه گذاری در تولید با مشکلات زیادی روبرو است  و اگر ما بخواهیم تغییراتی در توسعه تولید و ماشین آلات ایجاد کنیم باید ببیند که  آیا واقعا در توان آنها است؟

 

وی گفت:  با توجه به اینکه استان تولید کننده مواد غذایی کشاورزی است ،  از وزیر جهاد هم درخواست داشتیم که تولید کننده مرغ و گندم این استان را ویژه ببینند و برای آن یک ردیف اعتباری ویژه ببیند تا استان توان تولید بیشتر برای کش.ر داشته باشد  .

 

یوسفی بیان کرد: تزریق های قطع چکانی مشکلی از تولید کنندگان استان حل نمی کند

 

رییس اتاق بازرگانی اظهار کرد: یک صنعتگر در این اوضاع بامشکلات زیادی  از تامین منابع مالی تا بیمه ، مالیات ، ناترازی انرژی و هزینه های سنگین و افزایش  دستمزدها روبرو است و  نه تنها مورد حمایت قرار نگرفتند بلکه با قبوض ۶برابری برق و تهدید آمیز روبرو هستند.

 

وی افزود: در خواست ما این است که در این شرایط همه باید احساس مسئولیت کنند و ما نمی خواهیم در جامعه ما کوچکترین مسأله ایجاد شود که فشار آن بر مردم تحمیل شود  و  برای برون رفت از مشکلات باید دستمان در دست همدیگر باشد.

 

به گفته یوسفی، سرمایه گذار ما امروز  نباید نگران‌  تامین‌ آب و برق و گاز در واحد صنعتی باشد و همه وقت خود را بر روی توسعه و تولید بگذارد./ل


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.008 seconds.