.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها: ۹۵ درصد مطالبات گندمکاران پرداخت شد
شمال نیوز: عضو هیات مدیره سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها گفت: تا پایان شهریورماه سال جاری ۹۵ درصد مطالبات گندم‌کاران، به‌ویژه گندم‌کاران استان خوزستان، پرداخت شد.

به گزارش شمال نیوز، حسن نوروزی، عضو هیأت مدیره سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها در نشست وصول مطالبات گاز با هدف تأمین منابع قانون هدفمند کردن یارانه‌ها و ساماندهی پرداخت بدهی شرکت‌های پتروشیمی خوزستان با تأکید بر ضرورت وصول منابع جدول ۱۴ قانون هدفمند کردن یارانه‌ها و اجتناب‌ناپذیر بودن پرداخت مصارف آن افزود: قانون‌گذار متناسب با مصارف پیش‌بینی‌شده، منابع مورد نیاز آن را نیز تعیین کرده است.

 

۹۵ درصد مطالبات گندمکاران پرداخت شد

 

وی ادامه داد: این مصارف شامل خرید تضمینی گندم، اجرای طرح دارویار، پرداخت یارانه نقدی و کالابرگ، مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره)، حمایت از تولید و اشتغال، توسعه زیرساخت‌های انرژی و سرمایه‌گذاری در حوزه شرکت‌های ملی نفت و گاز است که پرداخت آن‌ها اجتناب‌ناپذیر است.

 

مدیرعامل سازمان هدفمندی یارانه ها با اشاره به نقش کلیدی منابع هدفمندی در ارتقای شاخص‌های عدالت اجتماعی افزود: این پرداخت‌ها علاوه بر تأمین نیازهای معیشتی مردم، به ارتقای سطح امنیت غذایی و رفاه اجتماعی، افزایش بهره‌وری در مصرف انرژی و آب، رشد تولید، اشتغال و صادرات غیرنفتی، کاهش هزینه‌های مستقیم سلامت مردم و ایجاد دسترسی عادلانه به خدمات بهداشتی کمک می‌کند. همچنین بخشی از این منابع صرف تأمین یارانه گندم و پرداخت یارانه نقدی و غیرنقدی به اقشار کم‌درآمد می‌شود که نقش مؤثری در تحقق اهداف عدالت اجتماعی دارد.

 

مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها در ادامه با تأکید بر ضرورت جلوگیری از هرگونه تصمیم‌گیری استانی درخصوص تهاتر یا استمهال بدهی‌های مرتبط با منابع سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها تصریح کرد: بر اساس تأکید معاون اول رئیس‌جمهوری و وزیر کشور، باید از هرگونه اقدامی که منجر به کاهش منابع هدفمندی شود، اجتناب کرد. همچنین تأمین منابع هدفمندی در وصول گازبها توسط سازمان امور مالیاتی کشور باید در اولویت قرار گیرد. پرداخت تکالیف مقرر در جدول ۱۴ سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اجتناب‌ناپذیر است و باید در زمان تعیین‌شده انجام پذیرد.

 

وی همچنین با اشاره به پرداخت مطالبات گندم‌کاران در استان‌های جنوبی گفت: در بند (۷) جدول ۱۴ مربوط به یارانه آرد و نان، تا پایان شهریورماه سال جاری ۹۵ درصد مطالبات گندم‌کاران، به‌ویژه گندم‌کاران استان خوزستان، پرداخت شده و تنها ۵ درصد باقیمانده به دلیل ابهامات مربوط به بیمه محصولات کشاورزی است که پرداخت آن نیز در دستور کار قرار دارد.

 

مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها در پایان سخنان خود، از ابتکار و پیگیری‌های استاندار خوزستان در تشکیل کارگروه ویژه وصول مطالبات و اهتمام در ساماندهی منابع هدفمندی در استان تقدیر کرد و گفت: این همکاری و پیگیری می‌تواند به تسریع در روند وصول مطالبات و تأمین منابع پایدار برای اجرای تعهدات ملی در حوزه هدفمندی یارانه‌ها کمک کند./ل


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.01 seconds.