.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
آغاز پروژه ۳۰ کیلومتری آسفالت جاده چالوس
شمال نیوز: سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان البرز از آغاز پروژه ۳۰ کیلومتری روکش آسفالت و ایمن سازی جاده گردشگری و پرتردد کرج – کندوان خبر داد.

به گزارش شمال نیوز، داریوش باقرجوان روز چهارشنبه افزود: این پروژه در محدوده شهر آسارا کرج آغاز شده و تا تونل کندوان ادامه دارد.

 

انتصاب مدیرکل جدید راهداری البرز با سابقه مدیریتی در چند استان کشور

 

وی گفت : امسال با اهتمام راهداران البرز ۱۰ کیلومتر از جاده کرج – کندوان آسفالت و ایمن سازی شده است .

 

باقر جوان بیان کرد: هدف از اجرای این طرح افزایش ایمنی کاربران جاده‌ای، بهبود کیفیت سطح راه و تسهیل در تردد وسایل نقلیه در محور برفگیر کندوان است.

 

 سرپرست راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان البرز تأکید کرد: با توجه به حجم بالای ترافیک در محور کرج – کندوان، اجرای این عملیات با رعایت کامل اصول ایمنی و مدیریت ترافیک صورت می‌گیرد تا کمترین اختلال در رفت‌وآمد وسایل نقلیه ایجاد شود.

 

جاده کرج – کندوان به طول ۱۶۰ کیلومتر نیمی از آن در استان البرز و مابقی در استان مازندران قرار دارد./ل


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.009 seconds.