.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
سرمایه‌گذاری ۴۶ هزار میلیارد ریالی برای گردشگری مازندران
شمال نیوز: مدیر کل میراث فرهنگی مازندران گفت: تا پایان سال جاری ۱۶۶ طرح گردشگری در این خطه از شمال با سرمایه گذاری ۴۶ هزار میلیارد ریالی مورد بهره برداری قرار می گیرد.

به گزارش شمال نیوز، ایزدی روز دوشنبه در همایش بررسی مشکلات گردشگری و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مازندران اظهار کرد: توسعه زیرساخت های لازم برای مازندران در راستای رونق طرح های گردشگری یک ضرورت مهم محسوب می شود.

 

سرمایه‌گذاری ۴۶ هزار میلیارد ریالی برای گردشگری مازندران

 

وی گفت: اگر سرمایه‌گذار برای رونق بخشی طرح های راکد گردشگری اقدام موثری انجام ندهد با همکاری دادستانی و از طریق کارگروه ماده ۵، مجوز طرح‌هایی که پیشرفت فیزیکی نداشته‌اند، باطل خواهد شد.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران ادامه داد: ۲۱ طرح مهم گردشگری با سرمایه‌گذاری بیش از ۲۶ هزار و ۶۷۰ میلیارد ریال در هفته گردشگری امسال آماده بهره‌برداری شده‌اند که نقش مؤثری در توسعه گردشگری استان و اشتغال‌زایی خواهند داشت.

 

ایزدی افتتاح یک مجموعه بزرگ تفریحی و گردشگری در کلارآباد را از جمله این اقدامات دانست و گفت: این مجموعه با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی راه‌اندازی شده و با امکانات تفریحی، سرگرمی و خدماتی متنوع، زمینه اشتغال مستقیم ۵۰۰ نفر را فراهم کرده است.

 

این مقام مسوول تصریح کرد: حمایت از بخش خصوصی، تسهیل روند صدور مجوزها و ارائه زیرساخت‌های مناسب، کلید توسعه پایدار گردشگری در مازندران است و حضور سرمایه‌گذاران توانمند در این حوزه می‌تواند به رونق اقتصادی، افزایش ماندگاری گردشگر و ارتقای کیفیت خدمات گردشگری در استان کمک شایانی کند.

 

استان مازندران دارای ۶۱ هتل، ۸۷ هتل آپارتمان، ۴۹ متل، ۱۴ مهمانپذیر، ۱۶۸ بوم گردی، ۲ هزار و ۱۲ خانه مسافر ساماندهی شده، ۶ مجتمع تفریحی و گردشگری، ۱۲۳ تاسیسات ساحلی، ۱۰ کمپینگ و هفت اقامتگاه دولتی دارای پروانه در حوزه صنعت گردشگری است.

 

مازندران با ۳۴۰ کیلومتر ساحل و بیش از ۵۰۰ کیلومتر خط کوهستانی و همچنین یک میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار عرصه جنگلی و مراتع از مناطق منحصر به فرد کشور برای جذب گردشگر است.

 

تاکنون ۲ هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی در استان شناسایی شده است که از این تعداد تاکنون ۷۵۰ اثر تاریخی و ۴۰ اثر معنوی به همراه ۲۰ اثر طبیعی به ثبت رسید ضمن اینکه هشت موزه، یک موزه مشارکتی و یک سایت موزه هم در این استان فعال است./ل


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.01 seconds.