.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
جشنواره فیلم کودک و نوجوان در مازندران آغاز شد
شمال نیوز: معاون هنری ارشاد مازندران گفت: سی‌وهفتمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان همزمان با سراسر کشور در مازندران آغاز شد.

به گزارش شمال نیوز، بهمنی معاون حوزه هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران اظهار داشت: سی‌وهفتمین جشنواره ملی فیلم کودک و نوجوان همزمان با سراسر کشور، امروز در استان مازندران آغاز شد.

 

پایگاه اطلاع‌رسانی رسمی جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان

 

وی افزود: این جشنواره با اکران سه فیلم منتخب در سینما سپهر ساری و با برنامه‌ریزی دو سانس نمایشی، میزبان علاقه‌مندان سینمای کودک و نوجوان بود.

 

به گفته او، سانس اول این جشنواره ساعت 8:30 و سانس دوم ساعت 10 صبح برگزار می شود که با استقبال خوبی از سوی خانواده‌ها و دانش‌آموزان همراه شد.

 

بهمنی بیان کرد: فیلم‌های «شهر آرزوها»، «سفید برفی» و «افسانه سپهر» در این دوره از جشنواره به نمایش درآمده‌اند.

 

به گفته او، با هماهنگی آموزش و پرورش، زمینه حضور گسترده دانش‌آموزان نیز برای دیدن فیلم فراهم شده است.

 

معاون حوزه هنری مازندران تأکید کرد: تربیت فرهنگی از سنین کودکی آغاز می‌شود و پایه‌های فرهنگی کشور باید از دوران کودکی شکل بگیرد و توجه به تئاتر و سینما و  موضوعات مرتبط با کودکان باید بیشتر شود.

 

وی افزود: این جشنواره تا 16 مهرماه ادامه دارد. تقویت فرهنگ دیداری و هنری و آشنایی کودکان با مفاهیم فرهنگی و اجتماعی از پیامدهای برپایی این جشنواره‌هاست./ل


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.012 seconds.