.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
طالبان: هرگز پایگاه هوایی بگرام را به آمریکا تحویل نخواهیم داد
شمال نیوز: «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی رسمی طالبان، به‌طور قاطع دعوت رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، برای بازپس‌گیری پایگاه بگرام در افغانستان را رد کرد. مجاهد در مصاحبه‌ای با شبکه «اسکای نیوز» بریتانیا گفت: «افغان‌ها هرگز اجازه نخواهند داد زمین‌شان تحت هیچ شرایطی به طرفی تحویل داده شود».

به گزارش شمال نیوز، «مجاهد افزود که دولت افغانستان مذاکراتی با آمریکا درباره بازگشایی سفارت افغانستان در واشنگتن و سفارت آمریکا در کابل داشته است و تأکید کرد که طالبان مایل به بازگشایی سفارت‌ها در کابل و واشنگتن هستند. او همچنین اظهار داشت که طالبان با مشکل مشروعیت مواجه نیست و چندین کشور این امارت اسلامی را به‌رغم عدم اعلام رسمی، به رسمیت شناخته‌اند و روسیه تنها نیست».

 

طالبان: هرگز پایگاه هوایی بگرام را به آمریکا تحویل نخواهیم داد

 

مجاهد درباره محدودیت‌های اعمال‌شده بر زنان و دختران گفت که هنوز دختران بالای ۱۲ سال از رفتن به مدارس متوسطه محروم هستند و هیچ وعده‌ای برای بازگشایی مدارس نداد. درباره قطعی اینترنت که ۴۸ ساعت طول کشید، گفت که دلیل آن را نمی‌داند و هیچ تماس رسمی از وزارت ارتباطات دریافت نکرده است، بنابراین نمی‌تواند اظهار نظر کند.

 

در مورد وضعیت امنیتی و اقتصادی، مجاهد تأکید کرد که افغانستان تحت حکومتی یکپارچه «نسبتاً صلح و ثبات» داشته و نشانه‌های واضحی از بهبود امنیت و بازیابی اقتصادی دیده می‌شود. او درباره افزایش سوءتغذیه کودکان، که ۹۰ درصد آنها زیر پنج سال در فقر غذایی هستند، گفت این وضعیت ناشی از «دهه‌ها جنگ و دو تجاوز گسترده است که زیرساخت‌ها و اقتصاد افغانستان را تخریب کرده و کاهش شدید کمک‌های بین‌المللی نیز بر آن تأثیر گذاشته است»./ل


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.01 seconds.