.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
پیگیری ویژه استاندار برای رفع موانع شهرک صنعتی شهید سلیمانی بهشهر
استاندار مازندران در نشست با انصاری، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت بر اهمیت همکاری دانشگاه‌ها در توسعه واحدهای دانش‌بنیان استان و پیگیری مسائل شهرک صنعتی هزارهکتاری شهید سلیمانی بهشهر تأکید کرد. ‎

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، در این جلسه که با حضور مهاجر، معاون اتاق بازرگانی کشور و یوسف نژاد، مدیرعامل شهرک های صنعتی استان برگزار شد، یونسی رستمی با بیان اینکه ایجاد نواحی صنعتی در فضای دانشگاه‌ها می‌تواند زمینه استقرار واحدهای فناور و دانش‌بنیان را فراهم کند، گفت: همکاری دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی مسیر جهش تولید و توسعه فناوری در استان را سرعت خواهد بخشید.

 

استاندار مازندران همچنین بر پیگیری مسائل شهرک صنعتی هزار هکتاری شهید سلیمانی بهشهر تأکید و بر همکاری دستگاه‌های اجرایی برای رفع موانع توسعه و بهره‌برداری هرچه سریع‌تر از ظرفیت‌های صنعتی استان تاکید نمود.

 

استاندار با بیان اینکه همکاری دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی، نقش مهمی در پیشبرد اقتصاد دانش‌بنیان دارد، افزود: استقرار واحدهای دانش‌بنیان در فضای دانشگاه‌ها، مسیر توسعه پایدار و نوآورانه استان را سرعت خواهد بخشید.

 

وی افزود:این اقدام ترکیبی از توسعه صنعتی و تقویت زیست‌بوم دانش‌بنیان استان را بدنبال دارد./ل


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.009 seconds.