آخرین عناوین
پربیننده ترین عناوین
|
سرلشکر رحیم صفوی: احتمال میدهم جنگ مجددی رخ بدهد؛ پس از آن، ممکن است دیگر جنگی رخ ندهد
سرلشکر رحیم صفوی، مشاور عالی رهبر معظم انقلاب، گفت: ما نظامیها، سناریو پردازی میکنیم، بدترینش را میبینیم و برای آن طرح آماده میکنیم. الان در آتشبس نیستیم، در مرحله جنگ هستیم؛ هر آن این موضوع ممکن است به هم بخورد، هیچ پروتکل، آییننامه یا قراردادی بین ما و آمریکا و اسرائیل نوشته نشده است.
![]() مشاور عالی رهبر انقلاب اسلامی تأکید کرد: احتمال میدهم جنگ مجددی رخ بدهد و پس از آن، ممکن است دیگر جنگی رخ ندهد.
به گزارش شمال نیوز، سرلشکر رحیم صفوی، مشاور عالی رهبر معظم انقلاب، گفت: ما نظامیها، سناریو پردازی میکنیم، بدترینش را میبینیم و برای آن طرح آماده میکنیم. الان در آتشبس نیستیم، در مرحله جنگ هستیم؛ هر آن این موضوع ممکن است به هم بخورد، هیچ پروتکل، آییننامه یا قراردادی بین ما و آمریکا و اسرائیل نوشته نشده است.
وی افزود: آتشبس یعنی قطع آتش، هر آن ممکن است شروع شود. احتمال میدهم جنگ مجددی رخ بدهد و پس از آن، ممکن است دیگر جنگی رخ ندهد.
سرلشکر صفوی تصریح کرد: آمریکا و اسرائیل میگویند ما صلح را از طریق قدرت ایجاد میکنیم، ایران هم باید در منطقه و جهان قوی شود. برو قوی شو اگر راحت جان طلبی، که در نظام طبیعت ضعیف پامال است. ما باید سیستم و استراتژی هجوم دیپلماتیک، رسانهای، موشکی، پهپادی و سایبرنتیک [را قوی کنیم].
مشاور فرمانده کل قوا اظهار کرد: ما نظامیان میگوییم اگر خواهان صلحی، برای جنگ آماده شو. بهترین پدافند، حمله است. ایمیل مستقیم : info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
working();
|
working();
|
« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما » هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد