.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
پشه مهاجم آئدس در بابلسر صید شد
مدیر شبکه بهداشت و درمان بابلسر از رؤیت پشه خطرناک آئدس در شهرستان خبر داد و گفت: این پشه خطرناک است و مردم مراقب باشند.
پشه مهاجم آئدس در بابلسر صید شد

مهدی باقری با تاکید بر ضرورت رعایت توصیه‌های پیشگیری از گزش پشه آئدس گفت: متأسفانه این پشه در بابلسر یافت و توسط همکاران حشره شناس ما صید شد.

 

وی پاکسازی و بهسازی نقاطی که پشه در آن تخم‌ریزی و رشد می‌کند به ویژه پارک‌ها و اماکن عمومی و جمع آوری لاستیک‌های رها شده در طبیعت را از مهمترین اقدامات برای از بین بردن محل تکثیر پشه آئدس دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط جغرافیایی شهرستان بابلسر، پشه آئدس یک تهدید محسوب می‌شود که باید با اقدامات بهداشتی، بهسازی محیط و سم پاشی آن را کنترل کنیم.

 

وی‌گفت: امیدواریم شهروندان با کارشناسان بهداشت که در حال رصد محیطی برای شناسایی محل‌های تخم ریزی این پشه هستند نهایت همکاری را داشته باشند.

 

گفتنی است، آئدس سه بیماری خطرناک تب دانگ چکین گونیا و زیکا را به انسان منتقل می‌کند.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.014 seconds.