آخرین عناوین
پربیننده ترین عناوین
|
کار نویسندگان نامه ۱۸۰ اقتصاددان به امضا جمع کردن رسید
در حالی که نامه ۱۸۰ اقتصاددان در حمایت از «مذاکره فعالانه با آمریکا و اروپا» با موجی از انتقاد کارشناسان اقتصادی مواجه شده، عباس آخوندی با راهاندازی کارزاری حمایتی وارد میدان شد؛ کارزاری که تعداد امضای آن حتی از یک مطالبه جادهای در شیراز کمتر است.
به گزارش شمال نیوز، درحالی نامه اقتصادی ۱۸۰ اقتصاددان با واکنشهای کارشناسان اقتصادی روبهرو شده که در جدیدترین اقدام، عباس آخوندی در صفحهشخصی خود در پلتفرم ایکس با راهاندازی کارزاری خواستار حمایت از نویسندگان این نامه شد.
عباس آخوندی یکی از نویسندگان این نامه است.
این کارزار کشوری در شرایطی ۱۰۷۴ امضا جمع کرده است که کارزار «درخواست بازسازی و روکش جاده شیراز به کازرون» توانسته بود ۱۲۰۴ امضا جمعآوری کند.
در واکنش به بیانیه ۱۸۰ استاد دانشگاه مبنی بر لزوم «مذاکره فعالانه» با آمریکا و اروپا، شماری از اقتصاددانان و کارشناسان اقتصادی با لحن انتقادی به آن پاسخ دادند. محسن یزدانپناه، اقتصاددان توسعه این بیانیه را «کلیشهای بیحاصل» و فاقد درک از پارادایم و منطق قدرت توصیف کرد.
محمد امینی رعایا، کارشناس اقتصادی با طعنه گفت که مذاکره هم پیش از جنگ تجویز شد و هم پس از آن. مجید شاکری،اقتصاددان این تکرار بیتغییر را نشانه «نوشتن بر اساس ذهنیات سیاسی» دانست.
مسعود براتی، کارشناس اقتصاد سیاسی با اشاره به جمله مشهور انیشتین، این رفتار را «دیوانگی» خواند. سید محمد نبیزاده، کارشناس اقتصادی نیز از اینکه ۱۸۰ استاد باسواد راهحل را باز هم مذاکره معرفی کردهاند، ابراز تعجب کرد و آن را چیزی جز «تسلیم بیقید و شرط» ندانست. ایمیل مستقیم : info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
working();
|
working();
|
« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما » هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد