.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
ایران بعد از جنگ ۱۲ روزه مجهز شد/ سامانه‌های پدافند موشکی زمین به هوا چین از راه رسید
منابع می‌گویند جمهوری اسلامی در حال مبادله نفت با موشک‌های دفاع هوایی چینی است تا قابلیت‌های دفاع هوایی خود را بازسازی کند.
ایران بعد از جنگ ۱۲ روزه مجهز شد/ سامانه‌های پدافند موشکی زمین به هوا چین از راه رسید

به گزارش شمال نیوز، منابع به میدل ایست آی گفته‌اند که ایران در حالی که به سرعت در حال بازسازی پدافندهای تخریب شده توسط اسرائیل در جریان درگیری ۱۲ روزه اخیر است، سامانه‌های موشکی زمین به هوای چینی را به دست آورده است.

 

یک مقام عرب آشنا با اطلاعات افزوده است، تحویل سامانه‌های موشکی زمین به هوای چینی پس از آتش‌بس بالفعل بین ایران و اسرائیل در ۲۴ ژوئن رخ داد.

 

یک مقام عرب دیگر که به دلیل افشای اطلاعات حساس نخواست نامش فاش شود، یادآور شد که متحدان عرب آمریکا از تلاش‌های تهران برای «پشتیبانی و تقویت» پدافند هوایی خود آگاه هستند و کاخ سفید از پیشرفت ایران مطلع شده است.

 

این مقامات آشکار نساختند که ایران از زمان پایان جنگ چه تعداد موشک زمین به هوا یا SAM از چین دریافت کرده است. با این حال، یکی از مقامات عرب گفت که ایران هزینه موشک‌های سام را با محموله‌های نفتی پرداخت می‌کند.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.015 seconds.