.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
سخنگوی قوه قضاییه: حمله صهیونیست‌ها به زندان اوین تاکنون ۷۱ شهید داشته است
جهانگیر گفت: تاکنون مطابق آمار رسمی ارائه شده ۷۱ نفر در حمله باند تبهکار صهیونی به زندان اوین شهید شده‌اند.
سخنگوی قوه قضاییه: حمله صهیونیست‌ها به زندان اوین تاکنون ۷۱ شهید داشته است

با حمله تروریستی و وحشیانه باند تبهکار رژیم صهیونی به زندان اوین در تاریخ دوم تیر ماه ۱۴۰۴ این رژیم قانون گریز یک بار دیگر عدم تعهد و پایبندی خود به قوانین بین المللی را به نمایش گذاشت و در اقدامی مغایر با قوانین بین المللی و انسانی برخی ساختمان‌های زندان اوین از جمله بهداری، ساختمان فنی مهندسی، ساختمان ملاقات و دادیاری زندان را مورد هدف و حمله پرتابه قرار داد.

 

در همین رابطه اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه با اعلام آمار شهدای این جنایت سبعانه که قلب هر شهروندی را به درد می‌آورد گفت: متاسفانه در این حمله صهیونیست‌ها مرتکب یک جنایت تمام عیار شدند و تا حتی همسایه‌هایی که نزدیک سالن ملاقات و دادیاری زندان اوین زندگی می‌کردند هم به شدت تحت تاثیر قرار گرفتند.

 

جهانگیر با بیان اینکه خسارات وارده به همسایه‌های زندان اوین خسارت‌های سنگین مادی و خسارت‌های بدنی است، گفت: حمله صهیونیست‌ها به زندان اوین موجب ایراد خسارات گسترده مالی و بدنی به همسایه‌های نزدیک به سالن ملاقات و ساختمان دادیاری شده است و متاسفانه در این حمله که نشان می‌دهد با تاثیرات فراوان به مردم عادی بوده است از میان همسایه‌ها شهید هم داشته‌ایم.

 

سخنگوی قوه قضاییه در مورد آمار مجموع شهدای حمله به زندان اوین گفت: در روز حمله عده‌ای از خانواده‌ها برای ملاقات و یا پیگیری امور زندانیان خود به اوین مراجعه کرده بودند که متاسفانه سالن مورد اشاره مورد اصابت پرتابه قرار گرفته و تعدادی از هموطنان که در آن محل حضور داشته‌اند یا زخمی شده و یا به شهادت می‌رسند.

 

جهانگیر آمار تجمیعی شهدای حادثه اوین تا زمان مخابره این خبر را ۷۱ نفر اعلام کرد و گفت: در جریان حمله به زندان اوین ۷۱ نفر از جمله کادر اداری زندان، سربازان وظیفه، محکومین زندانی، خانواده محکومین که برای ملاقات و یا پیگیری قضایی زندانیان خود به زندان مراجعه کرده بودند و همسایه‌هایی که در مجاورت زندان زندگی می‌کردند، به شهادت رسیده‌اند.

 

جهانگیر ادامه داد: متاسفانه عده‌ای در این حادثه مجروح شده‌اند که برخی از آنها در محل، برخی با اعزام به بیمارستان و برخی هم با بستری و درمان‌های تکمیلی درمان شده و از بیمارستان مرخص شده‌اند.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.011 seconds.