.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید
سردار مهدی نعمتی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در جریان حمله‌ وحشیانه‌ رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.
معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید

سرتیپ دوم شهید مهدی نعمتی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا و از فعالان برجسته رسانه‌ای پلیس، در جریان حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.

 

شهید نعمتی، در حوزه‌های مختلف فرهنگی و هنری فعالیت چشمگیری داشت. او با تولید محتواهای تأثیرگذار و استفاده از ابزارهای هنری و رسانه‌ای، گام‌های بلندی در این راستا برداشت.

 

همکاران و همرزمان شهید نعمتی از او به‌عنوان مدیری دلسوز، پرانرژی و خلاق یاد می‌کنند که همواره با نگاهی نو به مسائل فرهنگی و اجتماعی می‌نگریست.

 

تعامل سازنده با اقشار مختلف جامعه، خصوصاً جوانان و هنرمندان، از ویژگی‌های بارز مدیریتی او بود.

 

شهید نعمتی مدتی به عنوان مدافع حرم در کنار سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی در جبهه سوریه و عراق جنگید و مدال جانباز مدافع حرم را نیز برسینه داشت.

 

معاونت فرهنگی اجتماعی فراجا دارای ظرفیت نیروی انسانی حرفه‌ای، مجاهد و پرتلاش است که رسالت ترویجی خود را در دفاع از حملات شناختی دشمن در ذهن و روان مردم بخوبی انجام می‌دهد و شهید نعمتی یکی از افسران زبده رسانه‌ای آن بود.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.015 seconds.