.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
انفجار تلفن همراه؛ خطر واقعی یا عملیات روانی؟
با وجود اینکه تهدید انفجار تلفن‌ همراه ناممکن نیست ولی به نظر می‌رسد این تهدید بیشتر یک عملیات روانی است و برای ایجاد ناآرامی مطرح شده است.
انفجار تلفن همراه؛ خطر واقعی یا عملیات روانی؟

در روزهای اخیر، انفجار تلفن‌های همراه مشابه آنچه برای پیجرهای حزب‌الله رخ داد، به‌عنوان یک تهدید احتمالی مطرح می‌شود؛ اما این تهدید چقدر جدی است و برای مقابله با آن، چه می‌توان کرد؟

 

مرکز رشد دانشگاه امام صادق در یک اینفوگرافیک به زوایای این موضوع پرداخته است:

 

آیا اساساً امکان انفجار تلفن همراه وجود دارد؟

 

بله هر وسیله ای که از باتری لیتیومی استفاده میکند ممکن است به واسطه بالا رفتن دمای باتری منفجر شود و مسئله جدیدی نیست.

 

آیا احتمال تکرار سناریو انفجار پیجرها برای تلفن همراه وجود دارد؟

 

تلفن همراه و سایر ابزارهای دیجیتال با هدف استفاده به عنوان ابزار جنگی ساخته نشده‌اند؛ بنابراین استفاده از آن‌ها به عنوان یک ابزار جنگی چندان ساده و طبیعی نیست.

 

پیجرها غالباً وسیله ارتباطی نیروهای نظامی بودند و انفجار آن هدفمند بود؛ اما تلفن همراه چنین کارکردی ندارد و انفجار آن عملیات کور با بازتاب جهانی بسیار بد خواهد بود.

 

برندهای معروف تلفن همراه اگر اجازه انجام چنین کاری را بدهند تمام ارزش تجاری آنها زیر سؤال می‌رود و دیگر بازاری نخواهند داشت.

 

با چنین کاری عملاً دسترسی خود به داده‌های کاربران را در کوتاه مدت و بلند مدت از بین می برند و اشراف اطلاعاتی دشمنان در برابر دستاورد کوتاه مدت انفجار کاهش خواهد داشت.

 

به طور کل به‌نظر می‌رسد این تهدید بیشتر یک عملیات روانی و برای ایجاد ناآرامی مطرح شده باشد. هرچند، به لحاظ فنی انجام چنین عملیاتی، مخصوصاً برای افردا خاص، ناممکن نیست.

 


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.008 seconds.