.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
کاخ سفید: ترامپ دو هفته دیگر درباره ایران تصمیم می‌گیرد
سخنگوی کاخ سفید می‌گوید بر اساس اینکه احتمال مذاکراتی تازه با ایران مطرح است، درباره ورود یا عدم ورود به جنگ طی دو هفته آینده تصمیم گیری خواهد شد.
کاخ سفید: ترامپ دو هفته دیگر درباره ایران تصمیم می‌گیرد

«کارولین لویت» سخنگوی کاخ سفید شامگاه پنجشنبه به ابهامات شکل گرفته درباره تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای مشارکت مستقیم در کارزار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه ایران پرداخت. 

 

لویت به نقل از رئیس جمهور آمریکا گفت: «براساس این واقعیت که در آینده‌ای نزدیک ممکن است مذاکراتی تازه با ایران برگزار شود، در یک الی ۲ هفته آینده درباره ورود یا عدم ورود به جنگ با ایران تصمیم‌گیری خواهیم کرد». 

 

نقل قول لویت از رئیس جمهور آمریکا درحالی است که به اذعان نشریات و پایگاه‌های اطلاعاتی آمریکایی، بسیاری از حامیان ترامپ با ایده جنگ با ایران مخالف هستند.

 

در همین راستا استیو بنن، یکی از مشهورترین و مؤثرترین صدا‌های جنبش «اول آمریکا» و از متحدان سابق ترامپ از واشنگتن خواست تا از پیوستن به کارزار نظامی اسراییل علیه برنامه هسته‌ای ایران خودداری کند. بنن در نشستی در واشنگتن به خبرنگاران گفت: «ما نمی‌توانیم دوباره این کار (جنگ ابدی تازه) را انجام دهیم. کشور از هم فرو خواهد پاشید. نمی‌توانیم عراقی دیگر داشته باشیم.»

 

«تاکر کارلسون» یکی از روزنامه‌نگاران مشهور آمریکایی و از افراد نزدیک به ترامپ نیز ضمن بیان مخالفت فزاینده خود با حمله احتمالی آمریکا علیه ایران، درحال بیان اظهاراتی مشابه ترامپ است. همچنین، «تیلور گریین» سناتوری آمریکایی و یکی از صدا‌های مطرح جنبش «آمریکا را شکوهمند کنید» ترامپ نیز در روز‌های اخیر مخالفت آشکار خود با هرگونه طرح درباره حمله آمریکا به ایران را اعلام کرده است. او می‌گوید: «هرکسی که درحال فکر کردن به مشارکت کامل آمریکا در جنگ ایران و اسرائیل است، به جنبش اول آمریکا را شکوهمند کنید تعلق ندارد. ما از جنگ‌های خارجی خسته و بیزار شده‌ایم.»


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.009 seconds.