.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
بانوان کشتی‌گیر ایران با ۶ مدال قهرمان آسیا شدند
تیم ملی کشتی آلیش بانوان در رقابت‌های قهرمانی آسیا در بخش کلاسیک با کسب ۳ مدال طلا، ۲ مدال نقره و ۱ مدال برنز بعنوان قهرمانی دست یافت.
بانوان کشتی‌گیر ایران با ۶ مدال قهرمان آسیا شدند

رقابت‌های کشتی آلیش بانوان قهرمانی آسیا در بخش کلاسیک، امروز در شهر دهلی نو پایتخت کشور هند برگزار شد و در پایان، تیم ایران با کسب ۳ مدال طلا، ۲ مدال نقره و ۱ مدال برنز بار دیگر از عنوان قهرمانی خود در قاره کهن دفاع کرد.

 

برای تیم ایران رقیه محمودآبادی در وزن ۶۵ کیلوگرم، مبینا میرزاپور در وزن ۷۰ کیلوگرم و سحر غنی‌زاده در وزن ۷۵ کیلوگرم به مدال طلا، مرضیه خندان در وزن ۵۵ کیلوگرم و فاطمه فتاحی در وزن ۶۰ کیلوگرم به مدال نقره و عزت قربانی ثانی در وزن مثبت ۷۵ کیلوگرم به مدال برنز دست یافتند.

 

در رده‌بندی تیمی، ایران با ۱۳۰ امتیاز بعنوان قهرمانی دست یافت و تیم‌های قزاقستان با ۱۱۰ امتیاز، قرقیزستان با ۱۰۵ امتیاز و هند با ۷۵ امتیاز دوم تا چهارم شدند.

 

مسابقات آلیش در بخش آزاد نیز فردا برگزار می‌شود و نمایندگان کشورمان به مصاف حریفان خود می‌روند.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.502 seconds.