.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
تداوم کشتار و ربودن علویان سوریه توسط شورشیان «جولانی»
رئیس شورای عالی اسلامی علویان در سوریه تاکید کرد که عملیات‌های کشتار؛ بازداشت و کوچاندن اجباری علویان از سوی شورشیان حاکم بر دمشق همچنان ادامه دارد.
تداوم کشتار و ربودن علویان سوریه توسط شورشیان «جولانی»

شیخ «غزال غزال» شامگاه سه‌شنبه گفت: تاکنون هزاران زندانی که بدون اتهام یا محاکمه در بند هستند توسط نیروهای جولانی آزاد نشده‌اند و خبری از سرنوشت افراد مفقود و ربوده شدگان وجود ندارد.

 

 وی پیش از این گفته بود که باید کمیته تحقیق مستقل بین‌الملی تشکیل شده و نهادهای بین المللی فعال در زمینه حقوق بشر دست به کار شوند و از علویان سوریه حمایت کنند.

 

شیخ غزال همچنین گفت که تا این لحظه، قتل و قطعه قطعه کردن جنازه‌ها از سوی شورشیان وابسته به «محمد جولانی» همچنان ادامه دارد و شورشیان سوری هزاران غیرنظامی را بدون هیچگونه اتهامی بازداشت کردند.

 

منابع محلی سوریه پیش از این خبر دادند که بیش از 100 علوی در کمتر از 48 ساعت در مناطق ساحلی سوریه و همچنین در استان‌های حمص و حماه ربوده شده‌اند.

 

 منابع یادشده می‌گویند روزانه به طور میانگین 20 شهروند علوی در هریک از استان‌های علوی‌نشین ربوده می‌شوند.این حوادث درست بعد از چند هفته از قتل‌عام علویان سوری در حال رخ دادن است.

 

 نیروهای تحت فرمان سرکرده شورشیان سوریه طی هفته‌های گذشته صدها غیرنظامی علوی را به ادعای حمایت از دولت پیشین این کشور قتل‌عام کردند.

 

 گروه موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» در گزارشی اعلام کرده بود طی این حوادث بیش از 1500 غیرنظامی از جمله ده‌ها زن و کودک -اکثرا علوی- قتل‌عام شدند.

 

رئیس شورای عالی اسلامی علویان در سوریه هم در پایان تصریح کرد که شورشیان وابسته به جولانی فقط به خاطر اینکه علویان وابسته به تفکر تروریستی و افراطی آنان نیستند، مجازات می‌شوند.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.008 seconds.