.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
شیر مازندران؛ اولین طلایی ایران در بلگراد؛
امیر حسین زارع مقتدرانه قهرمان سنگین وزن جهان شد
شمال نیوز: امیر حسین زارع با پیروزی مقابل حریف کهنه‌کار گرجستانی به مدال طلای کشتی آزاد جهان در سنگین وزن دست یافت.
امیر حسین زارع مقتدرانه قهرمان سنگین وزن جهان شد

به گزارش شمال نیوز، در فینال وزن ۱۲۵ کیلوگرم کشتی آزاد قهرمانی جهان امیرحسین زارع به مصاف گنو پتریاشویلی کشتی‌گیر کهنه‌کار گرجستانی رفت و با پیروزی مقتدرانه بر این حریف ایران را صاحب اولین مدال طلا در مسابقات جهانی ۲۰۲۳ بلگراد کرد.

 

زارع در سه دقیقه نخست در یک کشتی کم افت و خیز دوبار پتریاشویلی را از تشک خارج کرد و یک بار هم اخطار کم کاری به حریف گرج دادند تا زارع ۳ بر صفر برنده شد. در سه دقیقه دوم هم پتریاشویلی حرفی برای گفتن نداشت و زارع بیرون تشک او را خاک کرد تا ۵-۰ پیش افتد. زارع در ادامه دو بار دیگر پتریاشویلی را بیرون از تشک بردو ۷-۰ جلو افتاد.

 

زارع به همین شیوه و با زیر کتف زدن کشتی را ۱۱ بر صفر کرد تا با امتیاز عالی فینال را برنده شود و برای دومین بار قهرمان جهان شود.

 

 


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000592323
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 3.335 seconds.