|
آخرین عناوین
پربیننده ترین عناوین
|
دستگیری عاملان آتش زدن پایگاه بسیج در میاندورود
۲ نفر از اغتشاشگران که یک پایگاه بسیج را در میاندورود با کوکتل مولوتف مورد هدف قرار داده بودند، دستگیر شدند.
به گزارش شمال نیوز ، سرهنگ شهرام باقری سرپرست انتظامی شهرستان میاندورود با اشاره به شناسایی و برخورد پلیس با مخلان نظم و امنیت و اغتشاشگران، گفت: یک پایگاه بسیج در ۴۸ ساعت گذشته در این شهرستان توسط اغتشاشگران با کوکتل مولوتف مورد آتش سوزی قرار گرفته بود که موضوع در دستور کار ماموران قرار گرفت.
سرپرست انتظامی شهرستان میاندورود گفت: در بازرسی از مخفیگاه متهمان ۵ عدد کوکتل مولوتف و ۳۰ لیتر بنزین که به منظور تخریب و آتش زدن اموال عمومی و دولتی تهیه و آماده شده بود، کشف شد.
سرهنگ باقری در پایان با تاکید بر برخورد قاطعانه و قانونی با عوامل اغتشاش و نا امنی در جامعه از عموم مردم خواسته شده هرگونه موارد مشکوک و اطلاعات در مورد اقدامات مجرمانه و مخلان نظم و امنیت را از طریق شماره تلفن مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند. ایمیل مستقیم : info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
working();
|
working();
|
||||||||||||||||||
« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما » هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد


