.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
آخرین آمار کرونا در ایران، ۲۰ دی ۱۴۰۰؛
فوت ۳۷ نفر در شبانه روز گذشته/مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۱ هزار و ۹۱۵ نفر رسید
شمال نیوز: بنابر اعلام وزارت بهداشت، یکهزار و ۹۳۲ بیمار کووید-۱۹ در کشور طی شبانه روز گذشته شناسایی شدند و متاسفانه ۳۷ بیمار نیز جان خود را از دست دادند.

به گزارش شمال نیوز، بنابر اعلام وزارت بهداشت، یکهزار و ۹۳۲ بیمار کووید-۱۹ در کشور طی شبانه روز گذشته شناسایی شدند و متاسفانه ۳۷ بیمار نیز جان خود را از دست دادند.

از دیروز تا امروز ۲۰ دی ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، یک هزار و ۹۳۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۲۹۸ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۲۰۸ هزار و ۳۳۷ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۱ هزار و ۹۱۵ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون ۵۳ هزار و ۲۴۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

یک هزار و ۶۹۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۴۲ میلیون و ۹۰۸ هزار و ۱۰۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

 

 

 

 


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 1.457 seconds.