.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
کرونا در مازندران| از ۷۸ ابتلای جدید تا ۶۴ بیمار بدحال
طی شبانه‌روز گذشته با بستری شدن تعداد ۷۸ بیمار کرونایی جدید، تعداد بستری شدگان در مراکز درمانی پزشکی مازندران و بابل به ۳۶۳ نفر رسید که از این تعداد ۶۴ نفر بدحال هستند.

 به گزارش شمال نیوز، روزهای پرتب و تاب کرونایی درحالی سپری می‌شود که باتوجه به واکسیناسیون کماکان نگرانی‌ها ادامه دارد و از همه مهم‌تر اینکه درست است شمار فوتی‌های کرونایی کاهش یافت ولی هنوز پرونده مرگ‌های کرونایی بسته نشده است.

طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۶۸ بیمار مشکوک به کرونا براساس تشخیص بالینی در بیمارستان‌های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری شدند.

 طی این مدت تعداد ۵۰ نفر از افراد مشکوک بستری شده، از بیمارستان‌ها مرخص شدند و تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.

 هم اکنون ۲۶۹ نفر مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری هستند که از این تعداد ۴۹ نفر نیز  با علائم حاد تنفسی در بخش‌های مراقبت ویژه بستری هستند.

در دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز در  حال حاضر ۹۴ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های بابل بسترى هستند، همچنین در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰ بیمار جدید بستری و ۱۲ بیمار هم  ترخیص شدند.

همچنین ۱۵ بیمار در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

براین اساس طی شبانه‌روز گذشته با بستری شدن تعداد ۷۸ بیمار کرونایی جدید، تعداد بستری شدگان در مراکز درمانی پزشکی مازندران و بابل به ۳۶۳ نفر رسید.

براساس گزارش‌ها تعداد فوتی‌های امروز در مازندران به یک تن رسیده است./فارس

 

 

 

 


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.008 seconds.