.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
دستگیری کلاهبرداران خانوادگی سایت دیوار و شیپور
۴ نفر از اعضای یک خانواده که اقدام به کلاهبرداری از مردم و فروشگاه‌های بزرگ از طریق سایت‌های شیپور و دیوار می‌کردند، دستگیر شدند.

به گزارش شمال نیوز، سردار مرتضی میرزایی فرمانده انتظامی مازندران گفت: در ارجاع چندین مورد مرجوعه قضائی و دریافت شکایت از سوی شهروندان آملی مبنی بر کلاهبرداری از آنان هنگام فروش کالا از طریق سایت‌های شیپور و دیوار، موضوع در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

 

او افزود: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و بررسی‌های همه جانبه یک باند ۴ نفره از اعضای یک خانواده که اقدام به کلاهبرداری از مردم و فروشگاه‌های بزرگ در شهرستان آمل و شهرستان‌های همجوار می‌کردند را شناسایی کردند.

 

فرمانده انتظامی مازندران گفت: متهمان که از طریق سایت‌های شیپور و دیوار طعمه‌های خود را انتخاب و پس از خرید کالا از آنان با استفاده از نرم افزار‌های جعلی رسیدساز اقدام به کلاهبرداری از آنان می‌کردند، پس از هماهنگی‌های قضائی در عملیاتی ضربتی توسط ماموران دستگیر شدند.

 

او با بیان این که تاکنون ۸۰ نفر از مالباختگان از این افراد طرح شکایت کرده اند، افزود: متهمان در بازجویی‌های به عمل آمده تاکنون به کلاهبرداری ۴۰ میلیارد ریالی از شهروندان اعتراف کردند.

 

سردارمیرزایی در خاتمه با اشاره به این که متهمان پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی و با قرار قانونی مناسب روانه زندان شدند، به مردم توصیه کرد: برای اطمینان از هرگونه واریز و یا برداشت وجه از حساب بانکی خود حتما سامانه پیامکی حساب‌های خود را فعال کرده و در هنگام انجام هرگونه معاملات تجاری و ... از اعتماد بهذ افراد خودداری کنند.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.011 seconds.