.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
هشدار جدی به مازنی ها ؛
تمامی ابتلای جدید کرونا در مازندران کرونای انگلیسی است / 8 شهر مازندران قرمز شد
شمال نیوز : سید عباس موسوی با بیان اینکه بیشتر شهرستان استان قرمز شدند، افزود: به جز چهار شهرستان میاندرود، سیمرغ، عباس آباد و کلاردشت که در وضعیت نارنجی به سر می‌برند مابقی مناطق استان قرمز هستند ....
تمامی ابتلای جدید کرونا در مازندران کرونای انگلیسی است / 8 شهر مازندران قرمز شد

شمال نیوز: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به شیوع ویروس کرونای انگلیسی در تمامی شهرهای مازندران، گفت: هر مورد ابتلای جدید کرونا در استان به‌عنوان کرونای انگلیسی مطرح بوده چرا که سویش غالب استان، کرونای انگلیسی است.

 

دکتر قاسم اویس امروز درباره آخرین وضعیت ویروس کرونا در استان مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، اظهار کرد: طی روزهای اخیر شاهد روند افزایش تعداد مبتلایان و بستری‌شدگان کرونایی در استان مازندران بودیم که این روند کماکان ادامه دارد.

وی با اشاره به شیوع ویروس کرونای انگلیسی در تمامی شهرهای مازندران، گفت: هر مورد ابتلای جدید کرونا در استان به‌عنوان کرونای انگلیسی مطرح بوده چرا که سویش غالب استان، کرونای انگلیسی است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه درحال حاضر تعداد بیماران بدحال استان زیاد نیست، اضافه کرد: با توجه به روند افزایشی شناسایی بیماران و همچنین بستری‌شدگان، قاعدتا موارد بدحال نیز در روزهای آینده روبه افزایش خواهد بود و فوتی‌ها نیز افزایش می‌یابد.

اویس با تاکید بر پرهیز از حضور در تجمع‌ها و دورهمی‌ها، خاطرنشان کرد: با توجه به روند افزایشی بیماران، اینکه در روزهای آینده با وضعیت وخیم‌تری مواجه شویم وجود دارد.


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران  بر توجه به رنگ بندی شهرها طبق پروتکل تاکید کرد و گفت: این مهم باید رعایت شود و در کنار این موضوع ممنوعیت تردد شبانه و کنترل ورودی و خروجی در شهرهای قرمز و نارنجی استان مورد تاکید است.

اویس در پایان درباره آخرین وضعتی کودکان استان و روند افزایش تعداد کودکان بدحال، خاطرنشان کرد: خبرها در ارتباط با کودکان بدحال در استان کذب است.

 8 شهر مازندران قرمز شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: تاکنون وضعیت کرونایی ۱۸ شهرستان استان قرمز شده است.

به گزارش شمال نیوز، سید عباس موسوی با بیان اینکه بیشتر شهرستان استان قرمز شدند، افزود: به جز چهار شهرستان میاندرود، سیمرغ، عباس آباد و کلاردشت که در وضعیت نارنجی به سر می‌برند مابقی مناطق استان قرمز هستند.

 

وی از تشدید محدودیت‌های کرونایی در استان خبر داد و بر لزوم مدیریت ارتباطات برای مهار این بیماری تاکید کرد و گفت: در حال حاضر شاهد آلوده شدن تمامی شهرهای استان به ویروس انگلیسی هستیم.

وی با تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و پرهیز از تجمعات و دورهمی ها از افراد خواست با رعایت مسائل بهداشتی نظیر شستن مداوم دست‌ها، استفاده از ماسک وحضور نیافتن در مراسم عزاداری و عروسی و تجمع‌ها به مهار بیماری کمک کنند.

موسوی شمار بستری شدگان کرونایی را در استان بیش از هزار نفر اعلام کرد.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.012 seconds.