رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) که از جانبازان هشت سال دفاع مقدس بود، دومین شهید سلامت شهرستان آمل و یازدهمین شهید سلامت استان مازندران در خط مقدم مبارزه با کووید-۱۹ لقب گرفت.
به گزارش شمال نیوز، دکتر «سید بهرام طهماسبی» رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) آمل بر اثر ابتلا به ویروس کووید 19 به جمع شهدای سلامت پیوست.
از این شهید که به عنوان دومین شهید مدافع سلامت در مقابله با کرونا ویروس در شهرستان آمل یاد میشود، سالها پیش در جبهه دفاع از وطن حاضر شد و از جاماندگان عملیات کربلای چهار و همرزم شهدای دست بسته غواص است که مدال جانبازی شیمیایی را نیز در کارنامه پرافتخار ایثار و ازخودگذشتگی دارد.
دومین شهید مدافع سلامت آمل که از لحظات آغازین شیوع ویروس کرونا در جبهه سلامت جانانه ایستاد سرانجام خود نیز مبتلا به کووید 19 شد و در بیمارستان امام خمینی (ره) آمل به مدت بیش از 10 روز تحت مراقبت ویژه قرار گرفت تا اینکه بهخاطر وخامت وضعیت جسمانی به تهران منتقل شد.
سرانجام این پزشک توانمند استان مازندران و شهرستان آمل صبح روز نهم مرداد 99 برابر با نهم ذیالحجه و روز عرفه در بیمارستان بقیه الله تهران به خیل همرزمان شهیدش پیوست.
پیشازاین مهدی فرزانه بهعنوان اولین شهید سلامت شهرستان آمل و دهمین شهید سلامت مازندران براثر بیماری کووید ۱۹ درگذشت.
همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با صدور پیامی، شهادت دکتر طهماسبی عضو هیات علمی دانشگاه و رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) آمل را تسلیت گفت. در بخشی از این پیام آمده است: در نهایت ناباوری خبر شهادتِ جانباز و مدافع سلامت، دکتر بهرام طهماسبی را دریافت کردم، عروج این مدافع سلامت که در جبهه نبرد بیامان با کروناویروس تا آخرین نفس ایستاد و جنگید، برای خانواده محترم ایشان و جامعه پزشکی بسیار سخت خواهد بود اما یاد و خاطره تلاشهای صادقانه و شبانهروزی او کنار سایر مدافعان سلامت شهرستان آمل همواره در یادها باقی خواهد ماند.