نماینده اصلاحطلب مجلس در پاسخ به سوالی درباره فرزندانش گفته، به ما مسئولان نگویید چرا بچههایتان در فلان شرکت هستند. آقازادهای که ۱۰ مدل ماشین دارد و در پنت هاوس می نشیند را مذمت کنید.
محمدعلی وکیلی، عضو اصلاح طلب هیات رئیسه مجلس بعد از کاندیداتوری، گفت: برای یک هفته مدیر شدن پسرم، سه سال است یک دروغ دست به دست می شود.
وی افزود: اگر نتوانیم برای جوانان کار راه بیندازیم، از بی عرضگی ماست.
او این را هم افزوده است که ایهاالناس این آقا مهدی وکیلی مانند هزاران مهدی دیگر حق دارد برای خود کاری دست و پا کند.
وکیلی یادآور شده، برای فعالیت دخترم در روزنامه خصوصی خودم باید به کسی پاسخ دهم؟
او افزوده است: به مسئولان نگویید چرا بچه هایتان در فلان شرکت مشغول به کار هستند. اتفاقا به مسئولان بگویید بچههایتان مشغول باشند تا مشخص باشد چه کار میکنند و منبع درآمدشان از کجاست؟ آقازاده ای که هیچکاری نمی کند اما ده مدل ماشین دارد و به ماشین باز معروف است یا در پنت هاوس یک برج می نشیند، باید مذمت شود.
ایمیل مستقیم : info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
working();