.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
انتقاد مالک باشگاه نساجی مازندران از مدیران و نمایندگان مجلس ؛
تمام گرفتاری های تیم نساجی نبود مدیران و نمایندگان مجلس قدرتمند است / نمایندگان ما اصلا خبری از ما ندارند و حال ما را نمی پرسند !
شمال نیوز : وی گفت: مسئولان و نمایندگان مازندران که تمام سعی‌شان این بود بنده و آقای حدادیان هر طور که شده تیم‌داری کنیم، الان کجا هستند؟ چرا از ما حمایت نمی‌کنند، هیچ تسهیلات و کمکی که به ما نمی‌کنند، حداقل توانایی آن را هم ندارند که ....
تمام گرفتاری های تیم نساجی نبود مدیران و نمایندگان مجلس قدرتمند است / نمایندگان ما اصلا خبری از ما ندارند و حال ما را نمی پرسند !

شمال نیوز:  مالک باشگاه نساجی مازندران پس از تساوی نساجی مقابل ماشین سازی و انتقاد رضا مهاجری سرمربی این تیم از نداشتن ابزار بویژه بازیکن در گفت و گو با روابط عمومی باشگاه نساجی گفت: انگار دست‌هایی در کار است که نمی‌خواهند شمال کشور صاحب یک نماینده قدرتمند در لیگ برتر باشد. همان طور که شاهد بودیم طی سال‌های اخیر تیم‌هایی مثل ملوان، سپیدرود و خونه‌به‌خونه به ورطه نابودی کشانده شدند و متاسفانه در این میان بی‌تفاوتی مسئولان شمال کشور مورد سئوال واقع است.

به گزارش شمال نیوز، صنیعی‌فر افزود: ظاهراً چنین بلایی قرار است سر نساجی هم بیاید. تمام گرفتاری‌هایی که شما در باشگاه نساجی مشاهده می‌کنید، فقط به‌واسطه نبودِ مدیران و نمایندگان مجلس قدرتمند است. شما نمایندگان مجلس دیگر استان‌هایی که نماینده در لیگ برتر دارند را مشاهده کنید، نمایندگان مجلس ما را هم ببینید. نمایندگان دیگر استان‌ها حتی بر سر انتخاب داور بازی نیز فدراسیون و وزارت ورزش را زیرفشار و قدرت خود قرار می‌دهند؛ حتی به گل خوردن یا زدن در دقایق پایانی مسابقات هم ورود و در این خصوص با زعمای ورزش به نفع تیم شهر و استان خود مکاتبه می‌کنند اما نمایندگان ما چطور؟ اصلاً خبری از ما دارند و حال تیم را می‌پرسند؟ نساجی در اولویت چندم آنها قرار دارد؟

وی گفت: مسئولان و نمایندگان مازندران که تمام سعی‌شان این بود بنده و آقای حدادیان هر طور که شده تیم‌داری کنیم، الان کجا هستند؟ چرا از ما حمایت نمی‌کنند، هیچ تسهیلات و کمکی که به ما نمی‌کنند، حداقل توانایی آن را هم ندارند که از حق ما در فدراسیون فوتبال دفاع کنند؛ زور فدراسیون زیاد است و زور ما کم! آیا نمایندگان مردم قائم‌شهر و مازندران به فکر تنها نماینده استان‌شان و شمال کشور در لیگ برتر هستند؟


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();
نظرات خوانندگان :

نا شناس 14 مهر 1398
عزیز جان ..
همه جای مازندران سرسبز هست جز زمین های فوتبال
ورزشکار 14 مهر 1398
انشاالله با آمدن آقای دکتر سید رمضان شجاعی مشکلات ورزش مازندران حل خواهد شد و ورزش مازندران نیاز به نماینده قوی مثل دکتر شجاعی دارد.
ناشناس 14 مهر 1398
چرت و پرت میگه ، بیست میلیارد بودجه تجهیز ورزشگاه از کجا اومد.چرا آقای حدادیان اعتراض نمیکنه که از شما طلبکار هست.اگر نمیتونید واگذار کنید
حیدری چراتی 14 مهر 1398
اقا مگر ما نماینده در مازندران داریم

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.021 seconds.