آخرین عناوین
پربیننده ترین عناوین
|
آیفون 6 رونمایی شد +عکس
شمال نیوز: بالاخره بعد از ماه ها شایعات، روز اپل رسما آیفون های جدید را معرفی کرد. همانطور که انتظار میرفت یک آیفون 4.7 اینچی با نام آیفون 6 و یک آیفون 5.5 اینچی با نام آیفون 6 پلاس معرفی شد.
![]() اپل معرفی آیفونها را با صحبت درباره تکنولوژی صفحه نمایش آنها آغاز کرد. نسل جدید صفحه نمایش های آیفون Retina HD نام دارد و از زیر پیکسل های sRGB در آن استفاده شده است. رزلوشن صفحه نمایش آیفون 6 معادل 1334×750 بوده و 38 درصد پیکسل بیشتر نسبت به آیفون 5اس در آن وجود دارد. ضخامت آیفون 6 نیز معادل 6.9 میلیمتر است. آیفون 6 پلاس نیز از همان تکنولوژی صفحه نمایش بهره میبرد با این تفاوت که رزولوشن آن 1080×1920 بوده و 138 برابر آیفون5اس پیکسل در خود جای داده است. ضخامت آیفون 5.5 اینچی نیز 7.1 میلیمتر است. در نسل جدید آیفونها از پردازنده جدید 64 بیتی اپل به نام Apple A8 استفاده شده است. پردازنده جدید 25 درصد سریعتر از A7 و همچنین از نظر پردازش گرافیکی 50 درصد سریعتر از نسل قبلی است. در کنار این پردازنده قدرتمند یک پردازنده جداگانه بنام M8 وجود دارد. این پردازنده با قابلیتهای فراوان خود مناسب برای ردگیری انواع فعالیتهای ورزشی است. در درون M8 یک بارومتر هم قرار داده شده است. دوربین این تلفن همراه همچنان دارای رزولوشن 8 مگاپیکسلی بوده و مشخصات فنی سنسور مانند آیفون5اس است. اما از نظر کیفیت عکسبرداری بهبودهایی صورت گرفته تا در نور کم عکسهای روشنتر و با کیفیتتر شکار کنید. اپل همچنین برای اولین بار NFC را در آیفونهای جدید قرار داده. اکنون میتوانید با استفاده از چیپست NFC و ویژگی نرم افزاری Apple Pay پرداختهای خود را انجام دهید. برای تایید خرید نیز تنها کافی است تاچ آی دی را لمس کنید.
ایمیل مستقیم : info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
working();
|
working();
|
« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما » هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد