يک عضو فراکسيون اصولگرايان با بيان اينکه اين فراکسيون براي حمايت از هيچ يک از کانديداهاي اصولگرا، وارد عمل نشده است، گفت: قرار بر اين شده است تا از کانديداهاي مطرح اصولگرايان براي حضور در فراکسيون و تشريح برنامههايشان دعوت شود.
به گزارش شمال نیوز به نقل از ایلنا نادر قاضيپور نماينده اروميه با اشاره به اينکه اصولگرايان در انتخابات رياست جمهوري گذشته به اجماع نرسيدند، گفت: به نظر نميرسد که اصولگرايان در انتخابات آتي هم بتوانند اجماع کنند.
وي در تشريح اين ديدگاه خود، افزود: آقاي احمدينژاد به هيچ وجه قصد عقبنشيني از کانديداتوري را ندارند. از اين رو قطعا اصولگراها با دوکانديدا وارد عرصه خواهند شد. البته اگر اصلاحطلبان براي معرفي يک کانديداي واحد به اجماع برسند، بهتر است که اصولگراها هم اجماع کنند.
قاضيپور در پاسخ به اينکه کدام يک از کانديداهاي مطروحه اصولگرايان از شانس اجماع در ميان گروههاي سياسي اصولگرا برخوردارند؟، گفت: با توجه به اينکه آقاي قاليباف از وضع خوبي در سطح کشور و در مجلس برخوردار است، به نظر مي رسد که احتمال اجماع اصولگراها بر کانديداتوري ايشان بيش از ديگران باشد.
نماينده اروميه تاکيد کرد که قاليباف راي اول را در آذربايجان غربي خواهد داشت.