زائرین حرم امام رضا (ع) از این پس با واگن های بازسازی شده قطار ساری مشهد مسافرت می نمایند
شمال نیوز: با بازسازی واگن های قطار مسافری ساری مشهد توسط شرکت مالک این قطار ، زائرین حرم امام رضا (ع) از این پس با واگن های نوسازی سازی شده و شکیل عازم حرم قدس رضوی می شوند.
به گزارش شمال نیوز از روابط عمومی راه آهن شمال با پیگیری هایی که از سوی این اداره کل و معاونت مسافری راه آهن ج.ا.ا انجام شد واگن های قطار مسافری ساری مشهد توسط شرکت وانیا ریل بعنوان شرکت مالک این قطار مورد بازسازی اساسی قرار گرفته و مسافران حرم رضوی نیز از این پس با واگن های نوسازی سازی شده و شکیل عازم مشهد مقدس می شوند.
مهندس یوسف گران پاشا مدیرکل راه آهن شمال طی سخنانی با تاکید بر ضرورت ارائه خدمات شایسته به مسافران گفت : با توجه به استقبال زیاد مسافران قطار ساری مشهد و مشتاقان زیارت حرم امام هشتم (ع) و با توجه به برنامه ریزی ها و پیگیری های انجام شده بازسازی قطار مسافری ساری مشهد در دستور کار قرار گرفت و به شرکت وانیا ریل که مالک واگن های قطار مسافری ساری مشهد می باشد دستور بازسازی این قطار و رسیدگی به نحوه خدمات دهی مسافران و زائران حرم رضوی از سوی معاونت مسافری راه آهن ج.ا.ا داده شد و این شرکت حمل و نقلی نیز تعدادی از واگن های این قطار را با رنگ آمیزی بدنه خارجی واگن ها ، تعویض کف پوش واگن ها ، تعویض ، ترمیم و رنگ آمیزی بدنه داخلی واگن ها ، بهسازی و رنگ آمیزی سرویس های بهداشتی ، تجهیز کوپه ها به تلویزیون با صفحه نمایش بزرگتر مورد بازسازی قرار داد .
مدیر کل راه آهن شمال در پایان خاطر نشان کرد راه آهن شمال با توجه به محدوده وسیع جغرافیایی و حجم بالای مسافر همیشه سعی و تلاش خود را بر خدمات دهی شایسته و مطلوب تر به همه شهروندان و مسافران عزیز انجام داده و در آینده نیز با پیگیری و برنامه های انجام شده نسبت به بهسازی و بازسازی دیگر قطارهای این محور اقدامات موثرتری صورت می پذیرد.
لازم به ذکر است قطار چهار تخته درجه یک ساری ـ مشهد که بصورت يك روز در ميان از ساری ساعت50 : 19 حرکت می کند بعد از شانزده ساعت ساعت 12 روز بعد وارد مشهد می شود و برگشت این قطار نسز حركت آن از مشهد ساعت 10 : 17 و ورود به ساری ساعت 45 : 09 روز بعد می باشد.
ظرفيت این قطار با 8 سالن 44 نفره طي يك رفت و برگشت تعداد 704 نفر و بهای بلیت آن نیز 33 هزارتومان می باشد و فروش بلیط این قطار نیز با سیستم فروش جامع راه آهن از طریق شرکت رجا انجام میگیرد. /250
ایمیل مستقیم : info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
working();