.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
قالیباف:
مخالف دخالت نمایندگان در انتصابات هستم/ ضرورت دور شدن شوراها از موضوعات سیاسی
رئیس مجلس گفت: در بحث دخالت در انتصابات، هم از جهت مدیریتی و هم با توجه به فرمایشات حضرت آقا، مخالف دخالت هستم اما نمایندگان، بهترین و قوی‌ترین مشاوران استانداران و وزرا هستند زیرا محل رجوع مردم‌ اند.
مخالف دخالت نمایندگان در انتصابات هستم/ ضرورت دور شدن شوراها از موضوعات سیاسی

به گزارش شمال نیوز،محمد باقر قالیباف روز دوشنبه در نشست استانداران سراسر کشور با موضوع انتخابات سال ۱۴۰۵ درباره الکترونیکی شدن انتخابات گفت: این از افتخارات جمهوری اسلامی است که به دنبال الکترونیکی کردن انتخابات است.

 

وی درمورد دخالت در عزل و نصب مدیران استانی اظهار داشت: من مخالف دخالت نمایندگان در انتصابات هم از جهت مدیریتی و هم از جهت فرمایشات حضرت آقا هستم اما در این راستا استانداران توجه کنند حضرت آقا فرمودند نمایندگان بهترین مشاورین استانداران هستند، از آنجا که نمایندگان امروز محل رجوع مردم اند و مخصوصا با مشکلاتی که امروز مردم دارند می توانند مشاورین استانداران باشند.

 

قالیباف افزود: بارها به دوستان گفته ام در انتصاب مدیران اعم از ملی و استانی حق اصرار کردن ندارید که الا و بلا باید فلانی را بگذارید، فرماندار یا استاندار خودش باید انتخاب کند این حق قانونی ما نمایندگان نیست که دخالت کنیم.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این روزها عرفی شده است مراجع دیگر هم هستند که به استاندار و وزیر مراجعه می کنند یعنی استاندار ما فقط از طرف نماینده تحت فشار نیست از طرف بخش های مختلف دیگر هم تحت فشار است و در این راستا باید به سمتی برویم که روند اصلاح شود.

 

قالیباف ادامه داد: بارها به نمایندگان گفته ام اگر مدیر، بخشدار، استاندار یا وزیری در کارش کوتاهی می کند مسئول پیگیری آن هستید، اگر از شما نظر و مشورت خواستند پیشنهاد برای جا به جایی بدهید ولی اگر اصرار کنید درست نیست و سازمان و انسجام مدیریت را زیر سوال می برد.

 

وی با تاکید بر این که در این زمینه نیازمند تعامل هستیم اظهار داشت: استانداران و نمایندگان باید با هم صحبت و مشورت کنند، ما نمونه هایی داریم که استانداران این موارد را با همه نمایندگان تنظیم می کنند زمانی که ما از تهران نگاه می کنیم همه امورات آن استان روان تر و کار مردم درست تر انجام می شود.

 

رئیس مجلس افزود: برای حل مشکلات مردم، باید کوتاه بیاییم، گذشت و همکاری کنیم و اجازه بدهیم با همراهی کارها پیش برود، وقتی موضوعی را به تریبون می‌کشانیم و آن را سیاسی می‌کنیم، یعنی قصد حل مسئله و انجام کار را نداریم.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.007 seconds.