.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
اداره کل اطلاعات استان اعلام کرد؛
بازداشت سه عضو دیگر از عوامل کانال تلگرامی «شکار مزدور» در غرب مازندران
شمال نیوز : اداره کل اطلاعات مازندران شنبه ۱۵ آذر در بیانه اعلام کرد: سه عضو دیگر از عوامل کانال تلگرامی «شکار مزدور» در غرب استان بازداشت شدند.
بازداشت سه عضو دیگر از عوامل کانال تلگرامی «شکار مزدور» در غرب مازندران

به گزارش شمال نیوز، در بیانیه اداره کل اطلاعات مازندران آمده است، به یاری خداوند متعال و اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره کل اطلاعات استان، شبکه مرتبطین و پشتیبان «کانال شناسایی و شکار مزدور» شناسایی و بازداشت شدند.

 

این کانال با انتشار اخبار کذب ضمن جریحه‌دار کردن افکار عمومی اقدام به تحریک مخاطبان به فعالیت‌های براندازانه و تروریستی می‌کردند. با توجه به شناسایی کلیه دنبال کنندگان این جریان منحرف هشدار داده می‌شود هرچه سریع‌تر نسبت به ترک کانال اقدام کنند.

 

در بخش پایانی این بیانیه آمده است، بدیهی است تمام کسانی که تاکنون با این کانال همکاری کردند در صورت معرفی خود به دستگاه قضایی و امنیتی مشمول رافت اسلامی خواهند شد. همچنین افرادی که مورد هتک حیثیت و سوء استفاده این کانال قرار گرفتند می‌توانند برای ثبت شکایت به دستگاه قضایی مراجعه کنند.

 


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.036 seconds.