.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
غریب‌آبادی: تحریم‌ باعث ابتکار عمل ایران در بخش خصوصی و دولتی خواهد شد
شمال نیوز: کاظم غریب‌آبادی با اشاره به اینکه در جهان و پیرامون ما فرصت بسیار زیادی وجود دارد و گرچه در شرایط تحریم کار کردن، برقراری ارتباط و بهره‌برداری از فرصت‌ها و ظرفیت‌ها پیچیده‌تر و سخت‌تر می‌شود، گفت: همین تحریم‌ها، چه یک‌جانبه و چه نوعی که کشورهای غربی اخیرا از طریق این ساز و کار اسنپ‌بک، شروع کرده‌اند؛ موجب می‌شود که ما هم در بخش خصوصی‌ و هم بخش دولتی‌ مبتکرانه‌تر فکر کنیم.

به گزارش شمال نیوز، «کاظم غریب‌آبادی» معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در حاشیه اولین جلسه ستاد «هماهنگی امور سازمان همکاری شانگهای و بریکس» که دیروز ۲۸ مهرماه در وزارت خارجه برگزار شد، در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا درباره بازگشت تحریم‌ها و اینکه روسیه و چین به عنوان دو عضو شانگهای و بریکس تا چه حد می‌توانند در این سازمان‌ها در کنار ایران بوده و از تهران حمایت کنند؛ گفت: ادعای برخی کشورهای غربی و آمریکا مبنی بر اینکه توانستند تحریم‌های خاتمه‌یافته شورای امنیت را مجدداً علیه ایران بازگردانند، مورد شناسایی جامعه بین‌المللی قرار نگرفت و این بسیار با اهمیت است. بخش اعظم جامعه بین‌المللی، شامل کشورهای عضو جنبش عدم تعهد، کشورهای دوستان منشور و چین و روسیه، به عنوان دو قدرت اقتصادی، سیاسی، نظامی و دو عضو دائم شورای امنیت، این وضعیت را شناسایی نکردند و این بسیار مهم است.

 

غریب‌آبادی: تحریم‌ باعث ابتکار عمل ایران در بخش خصوصی و دولتی خواهد شد

 

معاون وزیر خارجه با اشاره به اینکه این جز موضوعات نادری است که در عرصه بین‌المللی، وقتی موضوعی به شورای امنیت احاله می‌شود، ما شاهد شکنندگی نظرات و فقدان اجماع هستیم، گفت: این مهم، حاصل تلاش‌های دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران است و هم حاصل این است که کشورهایی که دست به این خصومت و دشمنی با ایران زده‌اند، مبانی ضعیفی دارند. در جهان و پیرامون ما فرصت بسیار زیادی وجود دارد و گرچه در شرایط تحریم کار کردن، برقراری ارتباط و بهره‌برداری از فرصت‌ها و ظرفیت‌ها پیچیده‌تر و سخت‌تر می‌شود اما طبیعتاً همین تحریم‌ها، چه یک‌جانبه و چه نوعی که کشورهای غربی اخیراً از طریق این ساز و کار اسنپ‌بک، شروع کرده‌اند؛ موجب می‌شود که ما هم در بخش خصوصی‌ و هم بخش دولتی‌ مبتکرانه‌تر فکر کنیم، دنبال راهکارهای نوین و جدید و بهره‌برداری از هر فرصت کوچک و بزرگی باشیم.

 

غریب آبادی خاطر نشان کرد: به همسایگان‌ خود، به ترتیبات چندجانبه مثل بریکس و شانگهای توجه بیشتری داشته باشیم و از ظرفیت‌های آن‌ها استفاده کنیم، روابط‌ خوب، توسعه‌یافته و راهبردی خود را با چین و روسیه بیشتر ارتقا و گسترش دهیم. این جلسه امروز هم با همین هدف برگزار شد که دستگاه‌های اجرایی ما با تحرک بیشتر بتوانند از این ظرفیت‌ها در این شرایطی که ما با آن مواجه هستیم، استفاده کنند./ل


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 1.517 seconds.