.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
پس از 2 سال سکوت ؛
طرح جنجالی انتقال آب دریای خزر به سمنان دوباره از بایگانی بیرون آمد + تصویر
شمال نیوز : پس از 2 سال سکوت، طرح جنجالی انتقال آب دریای خزر به سمنان دوباره از بایگانی بیرون آمده است؛ طرحی میلیاردی که حالا با مشخص شدن ...

شمال نیوز : پس از 2 سال سکوت، طرح جنجالی انتقال آب دریای خزر به سمنان دوباره از بایگانی بیرون آمده است؛ طرحی میلیاردی که حالا با مشخص شدن نقشه انشعابات و مسیر عبور لوله‌ها، وارد فاز تازه‌ای از بررسی شده است.

نقشه‌ پروژه انتقال آب دریای خزر به کویر مرکزی

بر اساس اسنادی که به دست "فارس" رسیده است، طرح انتقال آب دریای خزر به استان سمنان که از سال ۱۴۰۲ تاکنون مسکوت مانده بود، بار دیگر در دستور پیگیری قرار گرفته است.

 

این طرح پس از اخذ موافقت اولیه تخصیص آب از وزارت نیرو در شهریور ۱۳۹۱، مجوز پدافند غیرعامل در سال ۱۳۹۶، تصویب مطالعات در سطح سوم وزارت نیرو و کسب مصوبه ماده ۲۱۵ قانون برنامه پنجم، در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ با اعتبار ۸۰ میلیارد ریال درج شد و وارد مرحله اجرایی گردید.

 

با وجود اخذ مجوز زیست‌محیطی، انتشار فراخوان جذب سرمایه‌گذار و تدوین مدل مالی مشارکت بخش خصوصی، اما در همان سال، پروژه بدون گزارشی از پیشرفت اجرایی ملموس، مسکوت شد.

 

با این حال، اسناد جدید نشان می‌دهد این طرح که با هدف تأمین سالانه ۲۰۰ میلیون مترمکعب آب شرب و صنعتی استان سمنان از منابع آب‌های غیرمتعارف و تولید ۴۲ مگاوات ساعت انرژی برق‌آبی تعریف شده است، اکنون وارد مرحله تازه‌ای از بررسی شده و جزئیات مسیر آبی و نقشه انشعابات آن نیز نهایی شده است.

 

بر اساس این مدارک و نقشه‌ها، آب دریای خزر پس از عبور از ساری و رسیدن به تونل چشمه‌ روزیه، در محدوده شهمیرزاد به دو انشعاب شرقی و غربی تقسیم می‌شود؛ انشعاب اصلی به سمت شاهرود و انشعاب دیگر به سوی گرمسار امتداد می‌یابد.

 

 

همچنین مسیر خط لوله از فصل مشترک با خط انتقال نفت ری–نکا عبور کرده و شاخه گرمسار نیز از مرکز شهر سمنان می‌گذرد.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();
نظرات خوانندگان :

محمدی 26 مهر 1404
پس نمایندگان استان مازندران در خوابند ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ساروی 26 مهر 1404
بابایی کارنامی کجایی . فردا موقع انتخابات نگی خبر نداشتم . ساری داره نابود میشه . بدبخت شدیم رفت

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.504 seconds.