آخرین عناوین
پربیننده ترین عناوین
|
رییس کل دادگستری: پزشکی قانونی مازندران با کمبود پزشک متخصص مواجه است
شمال نیوز: رییس کل دادگستری مازندران با توضیح این نکته که نقش پزشکی قانونی در پاسخگویی به سوالات دستگاه قضایی و انتظامی با هدف کشف و علت جرم بسیار مهم و اساسی است، گفت: امروز با توجه به حجم بالای بررسیهای پرونده قضایی، پزشکی قانونی استان با کمبود نیرو به خصوص پزشکان متخصص مواجه است.
به گزارش شمال نیوز، عباس پوریانی روز چهارشنبه در همایش فرزندان شاهد سازمان پزشکی قانونی کشور در ساری افزود: پزشکی قانونی مازندران با کمترین امکانات و نیروهای انسانی بیشترین خدمات را ارایه می کند.
وی با بیان اینکه سال گذشته مراجعه ۱۱۷ هزار نفر به پزشکی قانونی مازندران ثبت شد، ادامه داد: همچنین ۲ هزار و ۵۰۰ فوتی در مازندران از سوی پزشکی قانونی استان مورد رسیدگی قرار گرفت.
رییس کل دادگستری مازندران تصریح کرد: کالبد شکافی اجساد از سوی پزشکان قانونی علاوه بر شرایط سختی انجام ماموریت، به لحاظ روحی و روانی مشقت بار است، بنابراین باید برای ایجاد انگیزه به حق و حقوق آنان اهتمام ویژه شود.
پوریانی بر لزوم جذب نیرو پزشکان متخصص در پزشکی قانونی مازندران تاکید کرد و گفت: معتقدم ساختار تشکیلاتی پزشکی قانونی در به کارگیری نیرو با توجه به حجم بالای پرونده ها باید اصلاح و بازسازی شود.
وی با ذکر این نکته که باید اهمیت کار پزشکی قانونی را بیش از پیش درک کرد، خاطر نشان کرد: تحقیقات دستگاه قضایی در خصوص بسیاری از پروندههای کیفری و مدنی نیازمند حضور به موقع پزشکان و کارشناسان پزشکی قانونی در صحنه جرم است.
این مقام مسوول، پزشکی قانونی مازندران را همانند چشم بینای دستگاه قضایی توصیف کرد و گفت: امروز شرایط سختی کار در پزشکی قانونی سبب شد تا استقبال پزشکان برای فعالیت در این سازمان کم شود.
مدیون خون شهدا هستیم، باید پاسخگوی مطالبات مردم باشیم
رییس کل دادگستری مازندران در بخش دیگری فرزندان شاهد را یادگاران دفاع مقدس دانست و گفت: خاطرات جنگ را فرزندان شهدا بیشتر نسبت به دیگر اقشار جامعه درک می کنند.
پوریانی با اظهار این که جنگیدن و ایستادگی هشت سال مقابل دشمنان که فقط یک کشور عراق نبود، بسیار سخت بود، ادامه داد: ایثارگری و فداکاری جوانان زیر ۲۰ سال در هشت سال جنگ تحمیلی که با عشق و شعور رخ داده است، بی نظیر بوده است.
او گفت: امروز جمهوری اسلامی به واسطه اقتدار علمی و نظامی در جهان زبانزد شده است و این وضعیت را مدیون خون شهدا هستیم.
وی ادامه داد: این که جوانان در شب های عملیات جنگی غسل شهادت می کردند، برای بسیاری قابل درک نیست، بنابراین امروز وظیفه ما این که در رفتار اداری خود به خواسته ها و مطالبات مردم اهتمام ویژه کنیم.
این مقام مسوول تصریح کرد: درب اتاق مسوولان به روی مردم باید باز باشد، پیگیری کارهای مردم در دستگاه قضایی باید صد چندان به درستی انجام شود.
پوریانی گفت: هجمه های فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی دشمنان علیه مردم روز به روز در حال افزایش است، پس باید مراقبت کنیم./ل ایمیل مستقیم : info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
working();
|
working();
|
« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما » هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد