.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
سعید جلیلی جواب طعنه پزشکیان را داد
چنان که رهبری فرمودند مذاکرات مسقط یکی از ده ها کار وزارت خارجه است.
سعید جلیلی جواب طعنه پزشکیان را داد

سعید جلیلی در سخنانی که به نظر می‌رسد در واکنش به اظهارات اخیر مسعود پزشکیان رییس جمهوری در مورد مذاکره باشد، گفت: اگر فرصت‌ها را شناخته باشید هر فرصت یک راه حل است و دیگر صرفا یک ابزار را آن هم در یک موضوع محدود راه حل معرفی نمی‌کنید. مذاکره و عدم مذاکره هر دو جزئی از دیپلماسی هستند که به عنوان ابزار گاهی به کار می آید و گاهی خیر.

 

 اگر مذاکره در ده‌ها فرصتی که کار آمدی دارد چه در منطقه و چه در سایر نقاط جهان  به کار گرفته نشود دچار خسران وعقب ماندگی می شوید. چنان که رهبری فرمودند مذاکرات مسقط یکی از ده ها کار وزارت خارجه است.

 

اگر کسانی این را  حلاّل همه ناکارآمدی ها بدانند آن گاه این ابزار برای آن ها تقدسی پیدا می کند که نباید به آن خرده گرفته شود.

 

گفتنی است اخیرا پزشکیان در جمع مدیران رسانه ها گفته بود: «می گوید مذاکره نمی کنیم. خب اگر مذاکره نمی خواهید چه کار می کنید؛ جنگ می کنید؟» برخی تحلیلگران مخاطب این سخنان را سعید جلیلی دانستند که یکی از اعضای شورای عالی امنیت ملی است.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.012 seconds.