.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
پربیننده ترین عناوین
پروژه امارات برای انتقال آب شیرین به غزه آغاز می‌شود
امارات ساخت خط لوله برای انتقال آب شیرین از مصر به غزه را آغاز می‌کند.
پروژه امارات برای انتقال آب شیرین به غزه آغاز می‌شود

خبرگزاری دولتی امارات گزارش داد که این کشور قصد دارد برای کاهش مشکل کمبود آب در غزه، یک خط لوله برای انتقال آب شیرین راه‌اندازی کند.

 

گفته شده این خط لوله قرار است آب را از مصر به جنوب غزه منتقل کند و تیم‌های فنی اماراتی هم اکنون ارسال تجهیزات مورد نیاز برای این پروژه را آغاز کرده‌اند. 

 

ابتدای این هفته ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ساخت این خط لوله در روز‌های آینده آغاز می‌شود و انتظار می‌رود هفته‌ها طول بکشد. این پروژه یک کارخانه آب شیرین‌کن مصر را به منطقه «المواصی» در امتداد ساحل غزه متصل می‌کند و می‌تواند روزانه نیاز ۶۰۰ هزار نفر را تامین کند.

 

در حال حاضر دسترسی به آب آشامیدنی تمیز در غزه به اندازه‌ای محدود است که اکثر جمعیت ۲.۳ میلیون نفری این باریکه مجبور هستند از آب شور و اغلب غیرقابل آشامیدنی استفاده کنند. 

 

در طول بیست و دو ماه جنگ غزه، اسرائیل بی وقفه زیرساخت‌های آب این باریکه را هدف قرار داده و بیش از ۸۵ درصد از سازه‌های آب و فاضلاب از جمله خطوط لوله، چاه‌ها و تاسیسات تصفیه آب را غیرقابل استفاده کرده است. اسرائیل ورود تجهیزات مرتبط با تصفیه آب به نوار غزه را مسدود کرده و تعمیرات آن را دشوار کرده است. همچنین انبار اداره آب را هدف قرار داده و تجهیزات و قطعات یدکی را نابود کرده است.

 

از سوی دیگر، کارگرانی که سعی در تعمیر یا بهره‌برداری از زیرساخت‌های آب داشته‌اند، طی این مدت مستقیماً هدف قرار گرفته و به شهادت رسیده‌اند. مقامات بهداشتی غزه می‌گویند که کار در بخش آب اکنون به یک شغل مرگبار تبدیل شده است.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.009 seconds.