.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
دیدار استاندار مازندران با خانواده دانشمند شهید باکویی
استاندار مازندران با همراهی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده دانشمند هسته‌ای شهید علی باکویی کتریمی دیدار کرد.
دیدار استاندار مازندران با خانواده دانشمند شهید باکویی

مهدیه یونسی با همراهی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، عصر یکشنبه با خانواده دانشمند هسته‌ای دکتر شهید علی باکویی کتریمی دیدار کرد.

 

استاندار مازندران در این دیدار با تکریم و قدردانی از خانواده شهید باکویی در پرورش و تربیت این نخبه، بر اهمیت علم و دانش برای سرافرازی وطن تاکید کرد.

 

پدر شهید علی باکویی هم با اشاره به خدمات فرزندش به نظام و اسلام گفت: خوشحالم که فرزندم سال‌ها عمر خود را صرف خدمت رسانی به مردم کشورش کرد.

 

دانشمند هسته‌ای شهید علی باکویی کتریمی به همراه همسر و دو فرزند دلبندش در پی حملات تروریستی و جنایتکارانه رژیم جعلی و کودک کش صهیونی به تهران به درجه رفیع شهادت نائل شدند.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.012 seconds.