.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
عذرخواهی ماسک از ترامپ پس از مداخله معاون رئیس جمهور
روزنامه وال‌استریت ژورنال می‌گوید عقب‌نشینی امروز ایلان ماسک پس از آن صورت گرفته که نزدیکان رئیس جمهور با او تماس گرفتند.
عذرخواهی ماسک از ترامپ پس از مداخله معاون رئیس جمهور

نشریه وال استریت ژورنال گزارش داد عذرخواهی ایلان ماسک از رئیس جمهور آمریکا پس از آن صورت گرفته که «جی دی ونس» معاون رئیس جمهور  و «سوزی وایلز» رئیس دفتر کاخ سفید با او تماس گرفتند. 

 

میلیاردر آمریکایی که مالک شرکت اسپیس ایکس است، امروز (چهارشنبه) در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که از «برخی چیز‌هایی که هفته گذشته درباره دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا گفته پشیمان است و افزود که این اظهاراتش «زیاده‌روی» بوده است.  پس از آن، ترامپ در گفت‌و‌گو با یک پادکست به ماسک اشاره کرد و گفت: «چنین اتفاقاتی می‌افتد. من او را به خاطر هیچ چیز سرزنش نمی‌کنم.» او افزود که اگرچه ممکن است «کمی ناامید» شده باشد، اما تمرکز او اکنون بر بازسازی اقتصاد کشور است. ترامپ به آشتی احتمالی با ماسک اشاره کرد و وقتی از او پرسیده شد که آیا با او آشتی خواهد کرد، گفت: «فکر می‌کنم می‌توانم»، اما تأکید کرد که «تنها وظیفه» او بازگرداندن کشور به قدرت سابق خود است.

 

ایلان ماسک که پیش از این رئیس وزارت کارآمدی دولت ترامپ بود، پنجشنبه هفته گذشته چندین پست انتقادی تند علیه ترامپ منتشر کرد. از جمله پستی که ترامپ را به ارتباط با «جفری اپستین» قاچاقچی انسان مشهور متهم می‌کند. این پست که اکنون از صفحه او حذف شده در زمان انتشار به یک بمب خبری تبدیل شد. ماسک همچنین در پست دیگری گفته بود که ترامپ بدون حمایت او در انتخابات موفق نمی‌شد. دونالد ترامپ در واکنش به این اقدامات گفته بود که از ماسک «ناامید» شده و دیگر قصد ندارد با او صحبت کند.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.016 seconds.