.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
قیمت رب گوجه فرنگی افزایش یافت
رئیس سندسکای کنسرو گفت:افزایش قیمت گوجه فرنگی در کنار قوطی، درب و هزینه‌های حقوق و دستمزد مزید بر علت شد تا قیمت رب گوجه نسبت به سال قبل حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد افزایش یابد.
قیمت رب گوجه فرنگی افزایش یافت

مسعود بختیاری رئیس سندیکای کنسرو گفت: افزایش قیمت گوجه فرنگی در کنار قوطی، درب و هزینه های حقوق و دستمزد مزید بر علت شد تا قیمت رب گوجه نسبت به سال قبل حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد افزایش یابد.

 

 به گفته وی، تولیدکنندگان رب گوجه فرنگی متناسب با شرایط هر واحد تولیدی و قیمت تمام شده، افزایش قیمت را از اردیبهشت به بعد اعمال می کنند.

 

بختیاری ادامه داد: بنابر آمار صادرات رب گوجه فرنگی در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۲ روند کاهشی داشته است، اما بدلیل افزایش قیمت گوجه فرنگی ناشی از بالارفتن قیمت تمام شده بالا، صادرات تحت شعاع قرار گرفت.

 

رئیس سندیکای کنسرو گفت: بنابر آمار در سال ۱۴۰۲، صادرات رب گوجه فرنگی ۱۴۴ میلیون دلار ارزآوری داشت که سال گذشته افزایش قیمت تمام شده، صادرات را تحت شعاع قرار داد. گفتنی است سال گذشته صادرات انواع کنسرو به رغم تمامی مشکلات ۲۰ درصد رشد داشته است.

 

وی با بیان اینکه تولیدکنندگان سس گوجه فرنگی با چالش تامین روغن روبرو هستند، گفت: در حال حاضر تولیدکنندگان با چالش تامین روغن روبرو هستند به طوریکه روغن مورد نیاز خود را ۲ فاکتوره تهیه می‌کنند که این امر‌منجر به افزایش هزینه های تولید می شود، از این رو  پیشنهاداتی دادیم که امیدواریم عملیاتی شود تا سهمیه برای صنعت بگیریم.

 

 


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.02 seconds.