.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
انتقاد تند و صریح نماینده ساری و میاندرود از شینا انصاری ؛
رئیس سازمان محیط زیست نه تنها مسئولیت‌پذیر نیست، بلکه با سکوت و بی‌عملی، فضای سرمایه‌گذاری را بازدارنده کرده است / خانم انصاری فقط نشسته و نگاه می‌کند و هیچ اقدام مؤثری در حوزه مدیریت پسماند انجام نداده و واقعاً در این زمینه، بی‌عرضه است
شمال نیوز : رئیس سازمان محیط زیست نه تنها مسئولیت‌پذیر نیست، بلکه با سکوت و بی‌عملی، فضای سرمایه‌گذاری را بازدارنده کرده است / خانم انصاری فقط نشسته و نگاه می‌کند و هیچ اقدام مؤثری در حوزه مدیریت پسماند انجام نداده و واقعاً در این زمینه، بی‌عرضه است
رئیس سازمان محیط زیست نه تنها مسئولیت‌پذیر نیست، بلکه با سکوت و بی‌عملی، فضای سرمایه‌گذاری را بازدارنده کرده است / خانم انصاری فقط نشسته و نگاه می‌کند و هیچ اقدام مؤثری در حوزه مدیریت پسماند انجام نداده و واقعاً در این زمینه، بی‌عرضه است

به گزارش شمال نیوز، نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شرای اسلامی همزمان با بازدید وزیر کشور از پروژه زباله‌سوز ساری، با اشاره به نگرانی مردم از تأخیر طولانی‌مدت در بهره‌برداری این پروژه، گفت: «این تنها پروژه در استان مازندران است که هیچ مشکل مالی ندارد. تمام حمایت‌های لازم از سوی دولت، سازمان برنامه و بودجه، وزارت کشور و استانداری صورت گرفته است.»

 

علی بابایی کارنامی که در جمع خبرنگاران سخن میگفت ،  با بیان اینکه مشکل اصلی این پروژه نه تأمین اعتبار بلکه فقدان درک درست از مدل سرمایه‌گذاری آن است، افزود : «این پروژه نه پروژه عمرانی تملک دارایی است، نه از ردیف ملی بودجه‌ای تأمین می‌شود. یک مشارکت ۶۰ درصدی از سوی بخش خصوصی و ۴۰ درصدی از سوی شهرداری است که در قالب تولید انرژی از زباله طراحی شده، اما متأسفانه هنوز برخی کارشناسان و مدیران این الگوی نوین را نمی‌شناسند یا نمی‌پذیرند.»

 

نماینده مردم ساری و میاندرود با اشاره به اینکه پروژه مشابهی در نوشهر به بهره‌برداری رسیده، اما پروژه ساری هنوز درگیر مباحث کارشناسی است، افزود: «ما اولین تجربه سرمایه‌گذاری در مدیریت پسماند را داریم، اما به دلیل نبود فرهنگ‌سازی در این زمینه، به جای پیشرفت، با توقف و چالش مواجه هستیم.»

 

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با انتقاد صریح از عملکرد رئیس سازمان محیط زیست کشور گفت: «خانم انصاری فقط نشسته و نگاه می‌کند. هیچ اقدام مؤثری در حوزه مدیریت پسماند انجام نداده و واقعاً در این زمینه، بی‌عرضه است. ما درگیر بحران پسماند در ده‌ها شهر کشور هستیم، اما ایشان هیچ نقشی در حل این بحران ایفا نمی‌کند.»

 

بابایی ادامه داد : در استان شمالی بحث پسماند مهم تر و اهمیت ویژه دارد . این محیط زیست بی عرضه کشوری که من دیدم . این خانمی که من دیدم  فقط بلد است آن آخرین مسئله را ببیند . ۵۰ تا شرح وظیفه دارد اما فقط آن آخر میبیند ! من تمام روسای محیط زیست را دیده ام اما این خانم از همه بی‌عرضه تر است . 

 

نماینده ساری و میاندرود که به شدت ازعملکرد سازمان محیط زیست در ایجاد مانع بر سر توسعه استان گله مند بود ، تصریح کرد : متاسفانه رئیس سازمان محیط زیست به جای این که دولت را قانع کند و برای استان سرمایه گذاری کند ، با نگاه زیست محیطی برای مجلس لایحه بدهد ، در خانه نشسته و زیر آب صنایع استان را میزند ! اینجا محیط زیست بی عرضه کشور مسئولیت دارد که باید پاسخگو باشد که متاسفانه پاسخگو نیست!

 

او با تأکید بر اینکه باید گریبان مدیران اجرایی ناتوان را گرفت، اظهار داشت: «وزرای کشور و اقتصاد و حتی شهرداری ساری پای کار بودند، اما سازمان محیط زیست مانع شده، نه اینکه کمک کرده باشد. رئیس این سازمان نه تنها مسئولیت‌پذیر نیست، بلکه با سکوت و بی‌عملی، فضای سرمایه‌گذاری را بازدارنده کرده است.»

 

بابایی با یادآوری تجربه سفر‌های خود به کشور‌هایی مانند چین گفت: «در بسیاری از کشور‌های دنیا، از زباله برق، آب گرم و انرژی نو تولید می‌شود، اما ما هنوز بلد نیستیم از زباله درست استفاده کنیم. این فرصت را تهدید کرده‌ایم، چون نمی‌توانیم با بخش خصوصی کنار بیاییم. دولت‌ها به‌طور تاریخی به بخش خصوصی بی‌اعتماد بوده‌اند و این بی‌اعتمادی ریشه در بی‌کفایتی برخی مدیران دارد.»


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.011 seconds.