شمال نیوز: شرایط کارآمدی مدیران بررسی شود تا مدیران ناکارآمد را از صحنه مدیریت شهرستانهای شرق استان کنار گذاشته شوند.
نماینده رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استاندار به فکر شرق گیلان باشد، گفت: استاندار باید در بدنه مدیریت رودسر و املش تحول ایجاد کند و مدیران نا کارآمد از صحنه مدیریت رودسر و املش کنار بروند
به گزارش شمال نیوز، اسدالله عباسی در مورد وضعیت شهرستانهای رودسر و املش، اظهار کرد: این شهرستان ها از عدم وجود زیر ساخت های مناسب فاضلاب رنج می برند.
وی در ادامه این مطلب تصریح کرد: اشتغال و رونق تولید به دغدغه های مهم مردم تبدیل شده است و دولت هم در این راستا ضعف داشته است.
نماینده مردم رودسر و املش با تأکید براینکه مشکلات و معضلات زیادی پیرامون حوزه کشاورزی و صیادی وجود دارد، اضافه کرد: دولت باید موانع حوزه کشاورزی و صید و صیادی را برطرف سازد.
عباسی با اشاره به این موضوع که از مهمترین ضعف ها و کمبودها در بدنه شهرستان های رودسر و املش در مدیریت آنها است، افزود: استاندار به فکر شرق استان باشد و در بدنه مدیریت این شهرستان ها تحول ایجاد کند.
وی با بیان این نکته که استاندار گیلان در جهت تغییر و تحول در مدیریت رودسر و املش اقدام کند، اظهار کرد: شرایط کارآمدی مدیران بررسی شود تا مدیران ناکارآمد را از صحنه مدیریت شهرستانهای رودسر و املش کنار گذاشته شوند./کاسپین