»

پاسخ علی مطهری به اظهارات الهام


تاريخ انتشار : 16 بهمن 1390 کد خبر : 57295



علی مطهری با بیان اینکه باید دولتی بر سر کار آید که تابع مجلس باشد و در ریل قانون حرکت کند، با رد اظهارات اخیر الهام، تأکید کرد: مجلس نهم باید مجلسی باشد که مقابل جسارت و گستاخی دولت بایستد و این دولت را در مسیر قانون قرار دهد.

علی مطهری در گفت‌وگو با خانه ملت، با انتقاد از اظهارات الهام مشاور رئیس جمهور درباره رویکرد مجلس آینده و عملکرد مجلس هشتم، گفت: نمایندگان ملت درست عکس اظهارات الهام را درباره مجلس فعلی و مجلس آینده قبول دارند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی با رد اظهارات الهام مبنی بر اینکه مجلس باید با گفتمان دولت همسو باشد، تاکید کرد: باید دولتی بر سر کار باشد که تابع مجلس باشد و در ریل قانون حرکت کند.

این عضو شاخص فراکسیون اصولگرایان مجلس هشتم، تصریح کرد: مجلس نهم باید مجلسی باشد که مقابل جسارت و گستاخی دولت بایستد و این دولت را در مسیر قانون قرار دهد.

هراس از سؤال از رئیس جمهور در دل دولت موج می‌زند

مطهری درباره انتقاد الهام از مطرح شدن سؤال از رئیس جمهوری در مجلس هشتم با تاکید بر اینکه قانون اجازه سؤال از رئیس جمهور را به نمایندگان می‌دهد، گفت: از آقای الهام باید پرسید که چرا تا این حد نسبت به سؤال از رئیس جمهور هراس دارد؟

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه هراس از سؤال از رئیس جمهوری در دل دولت موج می زند، گفت: سؤال از رئیس جمهوری یک پرسش و پاسخ و گفت‌وگو است که می‌تواند موجب تفاهم بیشتر دولت و مجلس شود و دولتی ها هم اگر معتقد هستند که دولت و رئیس جمهور در مسیر قانون حرکت می‌کند و تخلفی ندارد، چرا در حالی که باید از سؤال از رئیس جمهور استقبال کنند، تا این حد از این موضوع می‌ترسند؟

غلامحسین الهام، سخنگوی قدیمی دولت احمدی نژاد، در اظهارات روز گذشته خود گفته است، به عملکرد مجالس هفتم و هشتم انتقاد وارد است. این مجالس دولت را به چالش کشیدند،در مجلس اصولگرا شاهد مباحثی همچون طرح سئوال از رئیس جمهور هستیم. همین مجلسی که از نظر سیاسی اصولگرا است مدام مواردی همچون طرح سئوال از رئیس قوه مجریه را مطرح می‌کند در صورتی که سئوال از رئیس جمهور در نظام ریاستی مطرح نیست.

وی در ادامه اظهارات خود تاکید کرده کهمجلس نهم باید نسبت خود را با دولت نسبتی معقول و قانونی تعریف کند. مجلس نهم باید همان مسیر گفتمان انقلاب و رهبری را دنبال کند.




استفاده از اين خبر فقط با ذكر نام شمال نيوز مجاز مي باشد .
 

شما هم نظر بدهيد :






نام :
ايميل :
 
پاداش 2500 دلاری برای بازیکنان استقلال !
عكس/ اتاق كار سيدحسن خميني
آنچه که از دید فردوسی پور دور ماند/عکس
حکم سیلی به نماینده شیراز صادر شد
تصویب بودجه 566 هزار میلیارد تومانی سال 91
شیوع بیماری زخم اثنی عشر در میان جوانان!
آغاز آخرین جلسه علنی بررسی بودجه 91
تصاویری از برداشت آلوچه در مازندران
کشف بوته‌ خشخاش در شفت و املش
برخی عناوين خبري روزنامه‌هاي صبح امروز
تصاویر: طرح تشديدبرخورد بابدحجابي در پايتخت
پاسخ منفي به نامه 200 نماینده
مهمترین اخبار جهان از شب گذشته تا کنون
التماس‌هاي زن نجات‌غريق براي نجات از چوبه دار
قيمت خودروهاي داخلي و وارداتي
دستگیری جاعل دفترچه بیمه درمانی رشت
نرخ تورم بيش از 30درصد است
پيشنهاد يک ميلياردی به ۲ مدافع ليگ برتری!
نقطه اشتراک احمدی‌نژاد با هاشمی و خاتمی
انتقاد از واگذاری پروژه‌های دانشگاه گلستان به پیمانکاران غیربومی



« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

Developed By Seyed Bahram Siadati, Artbook.