اگر چه همواره مسئولین وزارت آموزش و پرورش و بالاخص وزیر آن صحبت از عدم وجاهت اخذ وجه از سوی مدارس از والدین دانش آموزان صحبت به میان آورده و حتی در مصاحبه های خود از برخورد با خاطیان امر خبر داده بودند اما این روزها شاهد دریافت وجه از سوی مدارس به شیوه ایی دیگر از والدین دانش آموزان می باشیم.
به گزارش شمال نیوز در برخی از شهرهای مازندران دیده شده که پس از مراجعه والدین دانش آموزان به مدارس برای گرفتن کارنامه مسئولین مدارس دادن کارنامه ها را منوط به کمک مالی والدین(بخوانید پول اجباری) نموده و تنها پس از گرفتن مبلغ مورد اشاره کارنامه را به خانواده ها تحویل می دهند.
به عنوان نمونه در یکی از مدارس تیز هوشان استان از خانواده دانش آموزان تا مبلغ دویست هزار تومان پول مطالبه شده و یا در مدرسه ای دیگر در شهرستان ساری مبلغ یکصد هزار تومان پول برای دادن کارنامه و یا تحت همین عنوان تقاضا شده که والدین دانش آموز به ناچار چهل هزار تومان پرداحته اند.
اگر چه شاید مسئولین آموزش و پرورش این نکته را احتمالا" تکذیب نمایند اما باید به هوش برخی از مدیران آفرین گفت که از فرصت دادن کارنامه تحصیلی به نیکی استفاده کرده و این زمان را برای کمک های داوطلبانه خانواده ها در نظر گرفتند!!!
استفاده از اين خبر فقط با ذكر نام شمال نيوز مجاز مي باشد .
|