»


موساد مسئولیت ترور شهید روشن را پذیرفت


تاريخ انتشار : 7 بهمن 1390 کد خبر : 56871



نشریه «فارین پالسی این فوکاس » گزارشی را منتشر کرده که بر اساس آن یکی از مقامات آمریکایی گفته است که موساد عامل این ترور بوده است .

این مقام آمریکایی که روز شنبه با آسوشیتدپرس گفتگو کرده اعلام کرده که موساد رسما به آمریکا اعلام کرده که آنان ترور دانشمند هسته ای ایران را انجام داده اند .

در همین حال روزنامه تایمز لندن نیز جزئیاتی از عملیات موساد برای ترور شهید احمدی روشن را منتشر کرده است .

شهید مصطفی احمدی روشن معاون بازرگانی سایت هسته‌ای نطنز بود که پس از خروج از منزل توسط یک موتورسیکلت سوار با چسباندن یک بمب مغناطیسی در خیابان گل نبی تهران (میدان کتابی) به شهادت رسید. او دانش‌آموخته مقطع کارشناسی رشته مهندسی شیمی در سال ۱۳۸۱ از دانشگاه صنعتی شریف بود. ترور وی در سالگرد ترور دیگر استاد فیزیک ایران استاد شهید مسعود علی‌محمدی صورت گرفت.




استفاده از اين خبر فقط با ذكر نام شمال نيوز مجاز مي باشد .



نظرات خوانندگان :


  • بهترین کار مقابل به مثل می باشد


  • سوال این است که چطور تروریستها همین جنایت را درمورد 4 دانشمند هسته ای کشورمان انجام دادند باروشی مشابه ودر روز روشن . در مورد شهید روشن هم این روش جنایت کارانه اعمال شد. سوالی که به ذهن متبادر می شود این است که چرا دستگاههای امنیتی کشور هنوز این موتر سواران قاتل و تروریست را دستگیر نکرده اند؟ واقعن علامت سوال و جای تعجب دارد.
    ای کاش تروریستهای موتور سوار که بهترین فرزندان ایران زمین را ترور و به شهادت رساندندند هرچه زودتر دستگیر شده و بعد از اخذ اطلاعات ضروری به درک واصل شوند.


 

شما هم نظر بدهيد :






نام :
ايميل :
 
آیت الله جنتی 85 ساله شد + تصاویر
اعلام لیست جبهه مردم‌سالاری تهران
مشایی هم تأیید صلاحیت‌شد
اسامی 3299 نامزدانتخابات مجلس درکشور
نماینده ولی فقیه در دانشگاه مازندران منصوب شد
جزئیات انهدام باند شرارت در شرق کشور
جریان انحرافی حاصل توبه تاکتیکی منافقین
اکران فیلم پرحاشیه جشنواره فجر در نوروز
لیست کاندیداهای جبهه ایستادگی در تهران
22 لاله گلگون کفن به وطن بازگشتند
شرکت در انتخابات واجب شرعی است
احمدی نژاد هم به دنبال زورآزمایی خیابانی بود
انتقاد مظفر از جبهه های یک شبه
کفتار سوریه بازداشت شد
پایگاه خبری شمال ورزشی راه اندازی شد
قطع شبانه درختان تنومند در علی آبادکتول
نامه عزل مشایی محرمانه بود!
دبیر سیاسی هفته‌نامه ۹دی بازداشت شد
هداياي روز خبرنگار به زودي اهدا مي‌شود
آمار بیکاران قائم شهر بالاست



« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

Developed By Seyed Bahram Siadati, Artbook.